Bretonnia 1500 pts, tylko konnica

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pelzak
Falubaz

Post autor: pelzak »

Oki, dzieki za uwagi.

A gdzie by mozna herosow wsadzic?

Pozdrawiam
Pezlak

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

zafael pisze:widzac taka rozpiske nasuwaja mi sie 3zdania:
1) dobrze ze mieszkam na Ślasku i u nast takie bzdurne rozpy sa bardzo zadkie wiem jestesmy "inni"
2) dobrze ze rezygnuje powoli z turniejow, dzieki temu sam juz nie starm sie produkowac takich rozpisek
3) ciesze sie ze nie bede z Toba grał

nie obraż sie rozpa silna, swietna, ale brak w niej polotu
powodzenia
LOL specyfika army listu... za to na armie w domkach bretka turniejowa ma kiepsko. Każdemu kto jeździ po nieróznorodności i braku kminienia w bretce polecam zajęcie dobrego miejsca na masterze bretką. ;) Bo przecież to takie proste.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

pingus argument o miejscu na masterze to chyba zly pomysł - popatrz na wyniki Bazyliszka.. bretonnia na 2 i 3 miejscu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Asassello pisze:pingus argument o miejscu na masterze to chyba zly pomysł - popatrz na wyniki Bazyliszka.. bretonnia na 2 i 3 miejscu :)
Po ilu latach grania na masterach Marek osiągnął ten wynik? ;)
Marek jest dobrym graczem po prostu to nie tak łatwo.. bretka jest nieuniwersalna musi mieć dobre matchupy. ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

ja tylko stwierdziałem fakt
rozpa jest mocna - a ze jedno torowa i wymiotna to juz inna sprawa.
Zadna rozpa nie jest na tyle uniwersalna ze wygrywa wszystkie mecze.

to moze moja wina? ze bretonscy gracze graja na jedno kopyto ?
faktem jest ze procz pegazow malo w nich jednostek uniwersalnych, ale spokojnie da sie złożyc ciekawe rozpiski, niekoniecznie na 4xpegazy 6 i wiecej konnicy

btw
Pingus - wszystkiego do domku nie schowasz, nie zawsze masz domek.
JA sie nie boje grac z taka rozpa, nawet jesli jestem moimi De w dupie, nie uważam natomist ze bedzie to bitwa sympatyczna, w wiekszosci za takimi rozpiskami siedza smarkacze, ktorzy chca za wszelka cene wygrywac.
bez urazy Pelzak - bo nie mialem przyjemnosci Cie spotkac na drodze :)

Awatar użytkownika
pelzak
Falubaz

Post autor: pelzak »

bez urazy Pelzak - bo nie mialem przyjemnosci Cie spotkac na drodze
Wrecz stwierdzenie "smarkacz" uznalem za komplement :wink:
A co do wygrywania jakbym chcial zlozyc rozpiske, ktora ma przegrywac to bym zbudowal z samych dziesiecioosobowych oddzialow men@arms poustawianych nie wiecej niz 6 cali od siebie. Porazka gwarantowana, a jakby dobrze zawialo to cala armia by zdezerterowala w 1 rundzie :wink:

Pozdrawiam
Pelzak

ODPOWIEDZ