DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
SS Kultyści Fluffiego
Qc - SK
Goblin Król Ten Drugi Po Tym z Hobbita 1 - Ogry
Łukasz Cień Kuca Kocoń - EMP
Marcin Lepszy z Braci Kocoń - DE
Marcin Młot na Warszawiaków Krzemi - WoC
Qc - SK
Goblin Król Ten Drugi Po Tym z Hobbita 1 - Ogry
Łukasz Cień Kuca Kocoń - EMP
Marcin Lepszy z Braci Kocoń - DE
Marcin Młot na Warszawiaków Krzemi - WoC
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jak Fluffy ma być swoim własnym kultystą?PiotrB pisze:kultyści Flufiego bez Flufiego! Oburzające!
Potrzebuję 10 - 15 imperialnych łuczników, waluta standardowa bądź niestandardowa.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
tak jak na DMP, tylko rozpiski troche inne.Gasior pisze:tutaj - WE
zielu - bre
lipek - doch
fisch - skav (na 99%)
gaska - vc
jak tam gamblersi się przedstawiają?
- RedScorpion
- Falubaz
Można jaśniej? Nie każdy musi wiedzieć/pamiętać czym gamblersi grają
dziękuję za odzew tym, którzy się ujawnili.
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
DokładnieLidder pisze:Jak Fluffy ma być swoim własnym kultystą?PiotrB pisze:kultyści Flufiego bez Flufiego! Oburzające!
Gamblersi:
Golonka - Orki
Furion "Miarka" - HE
Kudłaty "Człowiek Armia" - DF
Maryś - Ogry
Dymitr "Najlepszy Warrior Rzeczpospolitej v.1.02" - WoCH
Ksywki dla tych z dystansem do siebie, reszta by sie mogłą znowu na mnie poobrażać

Btw Furion zrobił moim zdaniem fantastyczne mapki na ETC - wziałbym pod rozwagę ich zastosowanie. Szukać ich na warhammer forum bo ja linku pod ręką nie mam
No JH przyjeżdżacie bardzo mocną ekipą

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Qc, a Twój klub się nie pojawi?
https://docs.google.com/file/d/0B_DcPz0 ... pXU2M/edit-Qc- pisze:Btw Furion zrobił moim zdaniem fantastyczne mapki na ETC - wziałbym pod rozwagę ich zastosowanie. Szukać ich na warhammer forum bo ja linku pod ręką nie mamLidder pisze:Jak Fluffy ma być swoim własnym kultystą?PiotrB pisze:kultyści Flufiego bez Flufiego! Oburzające!
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Nie jesteś na bieżąco - moje docelowe mieszkanie kupił prezydent Sopotu, więc wróciłem na Śląsk ; /Lidder pisze:Qc, a Twój klub się nie pojawi?
Szaitis nazywa to swoją ostatnią szansąGasior pisze:My przyjezdzamy skladem rezerwowym. Wlodaze klubu stwierdzili ze jesli was w tym skladzie nie pokonamy to chyba wylatujemy...
![]()
![]()

Dzięki Groszek

SSmani zamierzają ogarnąć jakąs imprezkę bo Goblin przyjeżdża z UK i wszystkim stawia (tak słyszałem
)