Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Shakin' Dudi
- Masakrator
pfffpingus pisze:Dowcip o Żydach.TomCio pisze:A co kolega zapodał?Tomash pisze: Niesmaczny i paskudny dowcip. Opowiadaj takie na lokalnych zebraniach brunatnych falangistów, a nie forum inteligentnych ludzi.
-
- "Nie jestem powergamerem"
http://www.eurolol.pl/index.php?cmd=plik&id=665
mniej wiecej w jednej trzeciej jest mega scenka (katapultuja kumpla)
mniej wiecej w jednej trzeciej jest mega scenka (katapultuja kumpla)
Cały filmik jest mega
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Odp****ol się. Chodziło mi, że nic ciekawego.Katylina pisze:No właśnie, co to dla Ciebie. Takie to na śniadanie bierzesz.TomCio pisze:pfffpingus pisze: Dowcip o Żydach.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, o 07:55 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
A Ty się ogarnij. Jedna literka zamieniona na gwiazdkę nie zamienia wulgaryzmu w normalne słowo.TomCio pisze:Odpier*ol się. Chodziło mi, że nic ciekawego.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
przepraszamTomash pisze:A Ty się ogarnij. Jedna literka zamieniona na gwiazdkę nie zamienia wulgaryzmu w normalne słowo.TomCio pisze:Odpier*ol się. Chodziło mi, że nic ciekawego.
Wg. PWN.
Odpierdol się -> odpieprzyć się — odpieprzać się
1. posp. «zostawić kogoś lub coś w spokoju»
2. posp. «wystroić się»
A wyrażenie "odpierdol się" pochodzi od słowa "pierdolić" które jest przekleństwem, mocniejszym od odpieprzyć się. Jeżeli dla Ciebie to jest słaby wulgaryzm to ja nie chcę wiedzieć jakie masz mocne wulgaryzmy.
2. posp. «wystroić się»
A wyrażenie "odpierdol się" pochodzi od słowa "pierdolić" które jest przekleństwem, mocniejszym od odpieprzyć się. Jeżeli dla Ciebie to jest słaby wulgaryzm to ja nie chcę wiedzieć jakie masz mocne wulgaryzmy.
powyzszy wywod obrazil moje poczucie estetyki i uczucia religijne.
tak samo jak sygnatura katyliny; oraz jego zdjecia.
prosze go zabanowac - troche konsekwencji w dzialaniu ! jego 1167 postow * slowo dupa w sygnaturze = minimmum 1167 bluzgow na forum
skandal ! przez takich uzytkownikow nigdy mojej mlodszej kuzynki nie dopuszcze do BP
prosze go zabanowac - troche konsekwencji w dzialaniu ! jego 1167 postow * slowo dupa w sygnaturze = minimmum 1167 bluzgow na forum
skandal ! przez takich uzytkownikow nigdy mojej mlodszej kuzynki nie dopuszcze do BP
Tak,powinieneś się leczyć.TruePunk pisze:powyzszy wywod obrazil moje poczucie estetyki i uczucia religijne.
Widac emigracja szkodzi korze mozgowej Napisalem ze moze kolega mial na mysli slowo odpierdziol sie a nie odpierdolKatylina pisze:Wg. PWN.
2. posp. «wystroić się»
O moją korę mózgową się nie martw. Martw się o swoją skoro nawet admin zauważył że to wulgaryzm a Tomcio nie oponował.Malal pisze:Widac emigracja szkodzi korze mozgowej Napisalem ze moze kolega mial na mysli slowo odpierdziol sie a nie odpierdolKatylina pisze:Wg. PWN.
2. posp. «wystroić się»
Typowego warszawiaka? Ze szczyptą angielskiej kutwy?Malal pisze:Jak widac jestes przykladem typowego warszawioka Z szczypta angielskiej kutwy
Widać mamy znawcę, opowiedz nam o tym.
Wiele o sobie mogę powiedzieć ale nie to że mam w sobie coś angielskiego.
A i tak btw, "nie bądżmy bardziej święci od papieża" nie "katoliccy" Nie możemy przecież pozwolić żeby Twoja pozycja znawcy się "poniżyła", prawda?
O twoja kore mozgowa sie nikt nie martwii - czysta i dziewicza jak najszlachetniejszy diament jest ona przecie
Co masz angielskiego?
Tusze angielskiego gentelmana, urode angielskiej kobiety, oraz bezplciowe poczucie humoru wszystko co najlepsze !
I nie tym tonem do mojego ziomala Malala, jesli laska.
Co masz angielskiego?
Tusze angielskiego gentelmana, urode angielskiej kobiety, oraz bezplciowe poczucie humoru wszystko co najlepsze !
I nie tym tonem do mojego ziomala Malala, jesli laska.
Splamiona raczej wiedzą i nauką ale z koniem się kopać nie będę.TruePunk pisze:O twoja kore mozgowa sie nikt nie martwii - czysta i dziewicza jak najszlachetniejszy diament jest ona przecie
1. Z tuszą się zgodzę.TruePunk pisze: Co masz angielskiego?
2. Urody angielskiej kobiety nie mam, uwierz mi.
3. Bezpłciowe poczucie humoru? To mnie prywatnie nie znasz. Albo po prostu dowcipów nie rozumiesz, jak miś o małym rozumku.
Ale się boję. Bu.TruePunk pisze: I nie tym tonem do mojego ziomala Malala, jesli laska.
Btw to ja sie nie lansuje na pozycje znawcy jak ty tutaj sugerujesz...po prostu czepianie sie wykropkowanego wulgaryzmu jest smieszne...kolega zareagowal emocjonalnie na twoj z dupy post i dal swoj wyraz wykropkowanym slowem. Cala filozofia, a kawały o zydach podobnie jak kawały o murzynach, blondynkach czy o polskich blizniakach jednym sie podobaja innym nie. I tyle.Katylina pisze:Typowego warszawiaka? Ze szczyptą angielskiej kutwy?Malal pisze:Jak widac jestes przykladem typowego warszawioka Z szczypta angielskiej kutwy
Widać mamy znawcę, opowiedz nam o tym.
Wiele o sobie mogę powiedzieć ale nie to że mam w sobie coś angielskiego.
A i tak btw, "nie bądżmy bardziej święci od papieża" nie "katoliccy" Nie możemy przecież pozwolić żeby Twoja pozycja znawcy się "poniżyła", prawda?