Nie.kapcerz pisze:czy bohaterowie mogą dołączać do sojuszniczych oddziałów?
Tomuś gramy w duecie, tak jak rozmawialiśmy przez telefon.
SIŁA!
Nie.kapcerz pisze:czy bohaterowie mogą dołączać do sojuszniczych oddziałów?
Tak, działają, jedyny który nie będzie działał, to Shadow który przenosi herosów, jeżeli spowoduje przeniesienie bohatera do oddziału z drugiej armii. Poza tym nic innego nie przychodzi mi do głowy. Jakby ktoś miał jakieś pytania to dawać. Mam różny dostęp do netu teraz ale postaram się odpisać na wszystko do piątku do 23.Gucio pisze:Proszę o zapisanie, będę grał z Maciasem.
Pytanie: skoro augumenty działają na sojusznicze oddziały to czy atrybuty również działają na sojuszników?
To jest bródka a nie brodaGniewko pisze:Chyba kpisz, gdzie Ty masz oczy
No właśnie mi się wydaje że można mieć 2. Limit bolców jest podwojony w booku i zawsze tak było, że można było brać 2 w takiej sytuacji jak teraz. Spierać się nie będę bo i tak biorę fenixa:)Malin pisze:Oficjalnie, w stanie mniej lub bardziej orbitalnym, stwierdzam, że niestety możesz mieć jednego bolca. Sorry taki mamy format.Scimitar pisze:Ile bolców można brać na ten format?
jednak jeden - wczytałem się w topic i tak ustalili :/Błażej pisze:No właśnie mi się wydaje że można mieć 2. Limit bolców jest podwojony w booku i zawsze tak było, że można było brać 2 w takiej sytuacji jak teraz. Spierać się nie będę bo i tak biorę fenixa:)Malin pisze:Oficjalnie, w stanie mniej lub bardziej orbitalnym, stwierdzam, że niestety możesz mieć jednego bolca. Sorry taki mamy format.Scimitar pisze:Ile bolców można brać na ten format?
SuperMalin pisze:Tak, działają, jedyny który nie będzie działał, to Shadow który przenosi herosów, jeżeli spowoduje przeniesienie bohatera do oddziału z drugiej armii. Poza tym nic innego nie przychodzi mi do głowy. Jakby ktoś miał jakieś pytania to dawać. Mam różny dostęp do netu teraz ale postaram się odpisać na wszystko do piątku do 23.Gucio pisze:Pytanie: skoro augumenty działają na sojusznicze oddziały to czy atrybuty również działają na sojuszników?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki