Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Re: Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Kiedyś na urodziny wynająłem klub studencki i zaprosiłem min. kumpli z osiedlowej siłowni i znajomych kibiców Wisły. Jakoś nie skumałem że to niestrawny setup. Bili się tak radośnie, ze urwali umywalkę i pisuar. Musialem płacić. I jak przy tym wygląda wasz klucz?
Poleciałbyś pierwszy.Wydaje mi się, że moderator powinien potraktować ten wątek nożyczkami.
Z takim nastawieniem nie przyjeżdżaj na nasze mastery. Nie dorabiamy zapasowych kluczy dla książątek, które nie potrafią się zachować.Gdybyś czas i energię poświęconą nad klawiaturą poświęcił na dorobienie klucza dawno miałbyś problem z głowy. Jeśli organizator imprezy z noclegiem nie jest przygotowany na taie wypadki/wydatki to tylko o nim świadczy
Nie ogarniam tego. Zaraz się okaże, że winę za zaistniałą sytuację ponoszą wieśniaki z prowincji, które nie dość, że nie są w stanie docenić tego, że Pan z metropolii ich odwiedził, to jeszcze mają czelność pyskować, że nie posprzątano.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Grozisz mi? Chłopaku, nie wykorzystuj uprawnień moderatora do udziału w dyskusji. Zwłaszcza na temat imprezy na której Cię nie było. I o której kulisach dowiadujesz się z internetu. Oki?Dymitr pisze:@Siweusz, apeluję byś się ogarnął.
Aha, rusz tyłek i wytnij lepiej posty niejakiego Robaczka, bo jego też nie było na turnieju a flejm robi jak stąd do Moskwy. Bądź moderatorem a nie stroną. Zwłaszcza, że ja walczę o swoje a nie atakuję ludzi. Oki?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
w obu przypadkach piszę do ciebie jako moderator, fakt nie użycia czerwonego koloru za pierwszym razem świadczy jedynie o tym, że nie chcę się z Tobą mięsniami przez klawiature straszyć. Jak masz nadmiar energi czy tam testosteronu, to sobie zrób 20 pompek, pobiegaj po parku i wyloguj się wcześniej. Udzielam Ci przyjacielakiego ostrzeżenia i sugeruję ogarnięcie się. Rozumiem, że jesteś poirytowany sytuacją, ale to bardzo słabo wygląda
edit: nie podoba mi się Twój ton, posty obu Was najpewniej wylądują w koszu, bo JESTEM modem a nie stroną.
edit2: groźby to mi o wszystko atakowanie ludzi. Chcesz być nowym tematem dla Deliberatusa na zagranicznych forach?
edit: nie podoba mi się Twój ton, posty obu Was najpewniej wylądują w koszu, bo JESTEM modem a nie stroną.
edit2: groźby to mi o wszystko atakowanie ludzi. Chcesz być nowym tematem dla Deliberatusa na zagranicznych forach?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jeżeli piszesz jako moderator, to nie bierz czyjejś strony. Do dopiero słabo wygląda.Dymitr pisze:w obu przypadkach piszę do ciebie jako moderator, fakt nie użycia czerwonego koloru za pierwszym razem świadczy jedynie o tym, że nie chcę się z Tobą mięsniami przez klawiature straszyć. Jak masz nadmiar energi czy tam testosteronu, to sobie zrób 20 pompek, pobiegaj po parku i wyloguj się wcześniej. Udzielam Ci przyjacielakiego ostrzeżenia i sugeruję ogarnięcie się. Rozumiem, że jesteś poirytowany sytuacją, ale to bardzo słabo wygląda.
Aha, i pompkami obrażaj własne ego i nie pisz mi więcej o testosteronie. oki?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
noe wiem jak to wymyśliłeś, ale jesteś jedyną osobą robiącą mnie stroną w tej KLUCZOWEJ aferze. O Testosteronie i pompkach będę Ci pisał tak długa, jak będzie trzeba CHŁOPAKU
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Brawo, pozycja moderatora wykorzystana w konflikcie z użytkownikiem. Brawo.Dymitr pisze:noe wiem jak to wymyśliłeś, ale jesteś jedyną osobą robiącą mnie stroną w tej KLUCZOWEJ aferze. O Testosteronie i pompkach będę Ci pisał tak długa, jak będzie trzeba CHŁOPAKU
Dymitr, jesteś znacznie ode mnie młodszy, więc zachowaj pewną kulturę.
Na kulturę trzeba zasłuzyć, wiek tego nie gwarantuje. Ja się z Tobą nie spieram, a kolejny raz przywołuję do porządku. Groźby jakimi rzucasz na lewo i prawo, nie powiny się tu pojawiać. Mam nadzieję, że nie robi Ci już różnicy czy piszę czerwonym kolorem czy nie. Jeśli natomiast myślisz, że mam z Tobą konflikt, to zdecydowanie "Nic nie wiesz, Jonie Snow"
No co ty! Nie widziałeś wzrostu oglądalności?viatroof pisze:I teraz uwikłany moderator powinien zamknąć temat na jakiś czas i zostawić go drugiej moderatorce działu do wycinania i ponownego otwarcia. Dalsze przepychanki nic dobrego nie przyniosą.
Ja czekam na post Robaczka...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Blado.Maciek P. pisze: I jak przy tym wygląda wasz klucz?
Niestety nie rozbija się tylko o klucz. Chodzi o raport kierowniczki akademika do kanclerza. Akademiki załatwialiśmy na twarz NZS. I to NZS poniesie konsekwencje. A potem MY. Nie wiem jeszcze co będzie dalej. Ale czy brak współpracy NZS przy masterze w przyszłym roku to taki tani koszt?
Maciek, umywalka brzmi tanio.
A tu na forum nie doświadczeni hejterzy. Dobrze, że co bardziej doświadczeni i obeznani w organizacji mają dobre słowo.
Pax! Pax, między chrześcijany.
Chyba jest pat. Panowie... chyba nie rozwiążemy tego problemu inaczej niż przez użycie tajemnej, zagubionej metody rozwiązywania takich sytuacji w battlu... na następnego mastera oficjalnie ogłaszam...
JAJOCIĄG
P.S. Zajmę się przygotowaniem żyłki a tymczasem wyluzujmy wszyscy bo nie ma co przez Ola robić takich avanti między ludźmi kompletnie nie wplątanymi w kwestie. Jestem jak najdalszy od obrony Ola (trust me), ale sytuacja na pewno się rozwiąże.
Chyba jest pat. Panowie... chyba nie rozwiążemy tego problemu inaczej niż przez użycie tajemnej, zagubionej metody rozwiązywania takich sytuacji w battlu... na następnego mastera oficjalnie ogłaszam...
JAJOCIĄG
P.S. Zajmę się przygotowaniem żyłki a tymczasem wyluzujmy wszyscy bo nie ma co przez Ola robić takich avanti między ludźmi kompletnie nie wplątanymi w kwestie. Jestem jak najdalszy od obrony Ola (trust me), ale sytuacja na pewno się rozwiąże.
Dobre wychowanie gwarantuje kulturę starszemu. Ale dobre wychowanie trzeba odebrać. (Luz, to tylko niewinny przytyk )Dymitr pisze:Na kulturę trzeba zasłuzyć, wiek tego nie gwarantuje. Ja się z Tobą nie spieram, a kolejny raz przywołuję do porządku. Groźby jakimi rzucasz na lewo i prawo, nie powiny się tu pojawiać. Mam nadzieję, że nie robi Ci już różnicy czy piszę czerwonym kolorem czy nie. Jeśli natomiast myślisz, że mam z Tobą konflikt, to zdecydowanie "Nic nie wiesz, Jonie Snow"
Jak się ze mną nie spierasz, to się nie spieraj. I skończ tę przepychankę. Ja groźby kierowałem TYLKO do Ola. Do nikogo innego. I nie rozciągaj tego na innych. Hejterzy pokroju Robaczka mnie nie interesują.
Jak pokój to pokój. Lepiej byś założył temat o odpowiedzialności materialnej graczy wobec orgów. Na LL. Za wiele miejscówek w historii polskiego battla zostało już spalonych aby dalej zlewać ten temat.
Widzę, że Lidder tez czyta ten temat, więc może jakiś ustęp w karcie gracza?
sorryEldritch pisze:Nawet browara otworzylem a tu przyszedl Dymitr i zepsul zabawe... Shame on you!
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Widzę, że moje posty jednak przyniosły skutek. Przyszli ludzie to spokorniał i się teraz wycofuje. Bingo! Dzieci w Afryce, nadchodzę!
Bardziej serio: nie obrażę się jak ktoś moje posty z resztą spamu wytnie. Cel został osiągnięty.
Bardziej serio: nie obrażę się jak ktoś moje posty z resztą spamu wytnie. Cel został osiągnięty.
Kapitanie Ameryka dzięki Ci za uratowanie dzieci w Afryce przed głodem oraz nas przed Siwym, nie wiem co straszniejsze. Weź jeszcze rozwiąż konflikt palestyńsko - izraelski to jeszcze fajniejszy będziesz
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego