rozumiem, ze w takim razie bedziesz przywiazywal zylki tak?Kubcio pisze:Cauliflower pisze: Myślę, że Rudy może być doskonałym konferansjerem
No cóż, nie ukrywam, że chętnie podejmę się zorganizowania i poprowadzenia tej niezwykłej gali![]()
Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Re: Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Z największą przyjemnościąShino pisze:rozumiem, ze w takim razie bedziesz przywiazywal zylki tak?Kubcio pisze:Cauliflower pisze: Myślę, że Rudy może być doskonałym konferansjerem
No cóż, nie ukrywam, że chętnie podejmę się zorganizowania i poprowadzenia tej niezwykłej gali![]()
![Bad Grin :badgrin:](./images/smilies/ng_badgrin.gif)
![Obrazek](http://i.cubeupload.com/XTJMGt.png)
- 4 karabiny
- Beast from the East
nie łot da fak, tylko jajociągwtf? naprawde, jesteście straaaaszni !
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Trojka tu jeszcze brakuje.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
4 karabiny pisze: nie łot da fak, tylko jajociąg![]()
Trojka tu jeszcze brakuje.
Cauliflower pisze: Hmmm nawet ostatnio w sądzie spotkałem jednego z głównych weteranów tej konkurencji![]()
Może na rozgrzewkę rewanż wyjadaczy, a na finał walka wieczoru?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
![Obrazek](https://u.cubeupload.com/B0imir.png)
No, no! Jeszcze chwila i ja wrócę do pacynekKubcio pisze:Pffff... wiem, że było. Dlatego napisałem, że "zapomniany". Bo niewielu już ludzi żyje, którzy by to pamiętali. Takie piękne czasy...![]()
Dlatego sugeruje przywrócić tradycję Pierwszych Battlowców i ogłosić sąd Boży i niech Siweusz i Olo Cham Każdy Cal niech się zmierzaw w... JAJOCIĄGU
IMO dobrze, że kwestia wypłynęła publicznie.
Nie dobrze, że dyskusja potoczyła się tym torem. I tyle ode mnie.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
@ Karabin: tylko nie Trojek! Będę musiała Jankielowi żelazne slipy kupić
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Lepiej parę metrów żyłkiYudokuno pisze: @ Karabin: tylko nie Trojek! Będę musiała Jankielowi żelazne slipy kupić
Jasiuu ty żyjeszJasiuuu pisze:Trojek już jest poważnym panem :C
Trojek panem może jest ale czy poważnym ???
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dobra, fakty są takie, nie wiem jak w innych częściach Polski ale w Białymstoku firma DPD zabiera paczki od nas po 16.00 i na drugi dzień lądują na drugim końcu Polski w domu u klienta. Standard 24h jest utrzymywany. Olo napisał o 08.17 w czwartek rano, że paczka nadana. Nie wiem jaką firmą, prosiłem go aby nie wysyłał Pocztą. Paczka nie dotarła. Każdy wnioski wyciąga sam.
Pozdro.
Pozdro.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
W Białymstoku ślusarze biorą chorą kasę za swoje usługi albo przywoływana kierowniczka jest osobiście związana z breloczkiem albo marudzisz dla samego marudzenia? Nie chciałbym zobaczyć jakie lamenty odstawiasz gdy się zdarzy prawdziwy problem. Do pracy pod presją to ty się nie nadajesz.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Jest takie przysłowie. Czasami lepiej milczeć i udawać głupiego, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwościRobaczek pisze:W Białymstoku ślusarze biorą chorą kasę za swoje usługi albo przywoływana kierowniczka jest osobiście związana z breloczkiem albo marudzisz dla samego marudzenia? Nie chciałbym zobaczyć jakie lamenty odstawiasz gdy się zdarzy prawdziwy problem. Do pracy pod presją to ty się nie nadajesz.
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Też chciałem już coś napisać ale widzę że Karabin wyczerpał temat.
Robaczek weź tylko zrób mi tą przyjemność i ze swoim burackim podejściem nie przyjeżdżaj na turnieje do Białegostoku. Z góry dziękuję![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Robaczek weź tylko zrób mi tą przyjemność i ze swoim burackim podejściem nie przyjeżdżaj na turnieje do Białegostoku. Z góry dziękuję
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
A tam zaraz troll. Nie wzięliście pod uwagę, ze tam, gdzie mieszka robaczek, może nie byc kurierów? A może są tak drodzy, że malo kogo na nich stać? Trochę zrozumienia dla lokalnej specyfiki.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
aż sobie sprawdziłam - gmina w powiecie Pruszkowskim.... tam naprawdę kurier może nie docierać
Robaczku, czasem wystarczy porysowany parkiet, żeby szkoła więcej nie gościła graczy- nie wszędzie jest Gorzów. Przestań zatem siać wiatr...
Robaczku, czasem wystarczy porysowany parkiet, żeby szkoła więcej nie gościła graczy- nie wszędzie jest Gorzów. Przestań zatem siać wiatr...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Eeeee. Troche was ponosi z tym Piastowem.
Chcialbym przypomnieć że z tegoż miasta pochodzi obecny lider ligi jak, oraz odwieczny kapitan naszej reprezentacji na ETC.
A Robaczek jest jedynie czymś co powoduje ta głupia gadanine.
Już nie pierwszy raz Troll robak próbuje zniszczyć miłą pogawędke na forum oraz psuć reputacje dla graczy z Piastowa.
Chcialbym przypomnieć że z tegoż miasta pochodzi obecny lider ligi jak, oraz odwieczny kapitan naszej reprezentacji na ETC.
A Robaczek jest jedynie czymś co powoduje ta głupia gadanine.
Już nie pierwszy raz Troll robak próbuje zniszczyć miłą pogawędke na forum oraz psuć reputacje dla graczy z Piastowa.