DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Dostałeś już maskę że spamujesz, czy wywalili Cie ze składu? 

Wisła Kraków.
Sevi ile ryb zlowil team Fluffa ??
Sadzac po miejscu to niewiele bo grac zaczeli 

Tego nie wiem, ale może Qc nam napisze 

Wisła Kraków.
Forza Legion ! 

niestety miałem nawrót choroby i musiałem wrócic do łózka z gorączka już po drugiej bitwie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Big Boss - Młynek 11-9
Pantera - Laik 11-9
Pantera - Laik 11-9
Wisła Kraków.
- swieta_barbara
- habydysz
Tutajec zremisował z Marysiem.
Lipek zremisował z kudłatym.
Gąsior wpuścił machę Golonie.
Dymitr wygrał z Dębkiem jakoś lekko.
Furion jeszcze gra z <><, Krzyś przegrywa, ale nie wiadomo jeszcze ile.
Gamblersi nie stracą prowadzenia, ale do ostatniej bitwy podium będzie się ważyć.
Lipek zremisował z kudłatym.
Gąsior wpuścił machę Golonie.
Dymitr wygrał z Dębkiem jakoś lekko.
Furion jeszcze gra z <><, Krzyś przegrywa, ale nie wiadomo jeszcze ile.
Gamblersi nie stracą prowadzenia, ale do ostatniej bitwy podium będzie się ważyć.
Ósma Bila - Legion 54-46
Edit:
Legion - SS1
Edit:
Legion - SS1
Wisła Kraków.
kowadło najlepszeRemo pisze:Krasnoludy z kowadłem na pierwszym stole - skandal!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Za to miszczem jest Bober. Jego team gra na pierwszym stole, a on jest jakby nietomny.-Qc- pisze:niestety miałem nawrót choroby i musiałem wrócic do łózka z gorączka już po drugiej bitwie

Sytuacja zmienna jak w kalejdoskopie co chwila jakieś akcje wchodzą (a to Fisch jakoś uber mało na wiatry, a to Furion dwie pałki na szarzę PG w stormów, z którymi od kilku tur klepie się BSB HE). No było na co popatrzeć.swieta_barbara pisze:Furion jeszcze gra z <><, Krzyś przegrywa, ale nie wiadomo jeszcze ile.
Za chwilkę garść fotek.

- swieta_barbara
- habydysz
Na 1szym remis, więc Gamblersi są mocnymi faworytami 

chyba ze odbija sie od opola/ss3 xD
Obiecane fotki:
Np. taki mały master.

Tradycyjny klimat Kozłowa.

Nielegalne zgromadzenie przy stole z bitwą "F vs F"

Sir Remo approves!
(jak zawsze spokojny, mimo wiedzy że ich team gra na pierwszym stole osłabiony...)

Całość w naszej klubowej galerii.
https://plus.google.com/u/0/photos/1037 ... 8617906625
Np. taki mały master.

Tradycyjny klimat Kozłowa.

Nielegalne zgromadzenie przy stole z bitwą "F vs F"

Sir Remo approves!

Całość w naszej klubowej galerii.
https://plus.google.com/u/0/photos/1037 ... 8617906625
czyli Gamblersi wygrywaja tym, że nie trafili na 8 bilę, a ss i 8 bila nie grały ze soba, ciekawy turniej
Ale oczywiscie kibicujemy Opolu
Ale oczywiscie kibicujemy Opolu

Lol Team Fluffy cisnie bezlitośnie
co za LOL

SS 

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Legion - SS 52-48 

Wisła Kraków.