Potaniały o 20pkt (z 65pkt na 45pkt), ale mają teraz Siłę 4 zamiast Siły 5 oraz Warda 6+ tylko. Nie wiadomo jednak, czy nie będzie sposobu na podbijanie Wardów dla Forest Spiritów przez Magię lub jakąś Synergię z Postaciami/Lasem. O nowych modelach nic nie wiadomo, a Finecasty na stronie GW się trzymająmisha pisze:w relacji do 6ed książki treekiny potaniały? bedą nowe modele małych drzewek czy niespecjalnie?
tematy plotek to rzeka, wiec ciężko coś wyszukać
NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Re: NoWE.
Czyli jednak Wildwood Rangers
Wild Riders/Stag knight - czyli nie będzie MC tylko zwykła CA i 2 złożenia z boxa tak jak wyżej.
No to można by rzec, że wiemy już coś więcej i to chyba wszystko z nowych modeli
Skąd masz to info ?
Wild Riders/Stag knight - czyli nie będzie MC tylko zwykła CA i 2 złożenia z boxa tak jak wyżej.
No to można by rzec, że wiemy już coś więcej i to chyba wszystko z nowych modeli
Skąd masz to info ?
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Póki co to takie mało "sprawdzone" info ale myślę, że tak będzie
http://www.lounge.belloflostsouls.net/s ... dup/page27
Co do bohaterów to na 99,9% obstawiam Arielkę
http://www.lounge.belloflostsouls.net/s ... dup/page27
Co do bohaterów to na 99,9% obstawiam Arielkę
No w końcu by się przydało...
Długo Jej Majestatu nie widzieliśmy...
Długo Jej Majestatu nie widzieliśmy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Widzę, że nie chciało się czytać fluffowego pierdzenia ze zdjęć wersji Ipadowej- wildwood rangers tam byli i był też jednorożec. Jako, że ci rangersi to nowa jednosta - to wiadomo, że musza dostac nowe modele (i spoko zasady ). Obstawiam, że jednoróg będzie pod jakiegoś maga i będzie dawał MR, bo o ile mnie pamięć nie myli, w zasadach zawsze MR miał.
Tu inna nazwa kawalerii na jelonkach Ale wszystko wskazuje na to, że waywatchers nie będą w żadnym boxieNext weeks pre-orders are for the eternal guard / Wildwood rangers and wild riders / maidens of the thorn plus an army box then that's it!
No cóż, chyba poza jelonkiem to nic o nich nie wiadomo Ale sensownie wpisywałoby się to w konwencję DE - fast w core, uderzenie (COK/WR) i coś ciękawego (locks/thorns). A co GW wymyśli ... pewnie dowiemy się wkrótce - książka pewnie zacznie na dniach wyciekać Tak było z krasiami.
http://imgur.com/WiXzsao,XEokYiZ,EdiRgC ... uC5EYwi#11
Tutaj na obrazku z ostatniego WD dalej widać mężczyzn
Pozdrawiam
Tutaj na obrazku z ostatniego WD dalej widać mężczyzn
Taa do nas cierniowe dziewoje, a do krasnali powinni dać żelazne dziewicemaidens of the thorn
Pozdrawiam
potwierdzenie na dziewczynki niestety nie będzie strzelania tęczą z tyłka jednorożca xDhey guys, long time no see. I bring some exact information from my intel. Second week release will be Wild rider/Female somthing kit,
and they both ride stag. Also he confirmed they're not MC. another kit is eternal guard and wildwood ranger dual kit.
and also he said that new wood elves battalion-like box set contains treeman!
Battalion z treemanem? Piszę się na to! (o ile nie bedzie kosztował więcej niż powiedzmy 350zł...)
chyba jakiś syf na warseerze jest info, że za tydzień ma być chyba coś o rulsach do 40k... bo podobno kazali zdjąć menagerom sklepów z półek booki i mają ich nie sprzedawać...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
1 kwiecień już był
Bardiche ? Berdysz ? Kurde ostatnio z tą nazwą spotkałem się w .... DiabloSisters of the Thorn are mounted on Stags and are similar to Doomfire Warlocks for they are sorceresses themselves. There you go.
Eternal Guard wield spears and shields.
Wildwood rangers are definitely the ones carrying the weapon that resembles a bardiche.
And there's going to be a big box containing 3 Treemen plus 36 Dryads.
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
The Stag riders are indeed female and they're called "Sisters of the Thorn". I have all the info, but you're gonna have it anytime soon, so there.
Berdysz czyli myślę, że będzie się liczył jak halabarda
Ciekawy jestem ceny tego boxa bo wygląda kusząco
Box bieda - po co Ci box z 3 treemanami ? Kurde to majątek będzie kosztować z 500zł pewnie :/Azgaroth pisze:The Stag riders are indeed female and they're called "Sisters of the Thorn". I have all the info, but you're gonna have it anytime soon, so there.
Berdysz czyli myślę, że będzie się liczył jak halabarda
Ciekawy jestem ceny tego boxa bo wygląda kusząco
Natomiast ciekawi mnie ten box Wildwoodów czy faktycznie Halabarda czy jako Great Weapon
Jeśli Halabarda to będą mieli i ASF i rerolle ale jaka Siła ? 3+1= 4 ? 4+1=5 ?
Nie zauważyłem, myślałem że tam jest 1 TreemanLuc pisze: Box bieda - po co Ci box z 3 treemanami ? Kurde to majątek będzie kosztować z 500zł pewnie :/
Natomiast ciekawi mnie ten box Wildwoodów czy faktycznie Halabarda czy jako Great Weapon
Jeśli Halabarda to będą mieli i ASF i rerolle ale jaka Siła ? 3+1= 4 ? 4+1=5 ?
Co do piechoty, obstawiam siłę 3 dla EG (z extra ranks) i 4+1 dla Wildwood.
36 driad w jednym boxie- driadki idą w klocek. Nie widze innej opcjiLuc pisze:And there's going to be a big box containing 3 Treemen plus 36 Dryads.
Co do Texas Rengerów chyba wolałbym opcję
Halabarda s4+1 niż dwurak s4+2
Chyba że będą mieć tylko siły 3... Ale patrząc na ich umięśnione od masturbacji ramiona to wątpie żeby mieli tylko s3 xD