Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Re: Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.

Post autor: Shakin' Dudi »

Robaczku, nazywam się Wojtek Dudek i jestem z Lublina. Gram tutaj od 12 lat.

Kim jesteś? Mam ochotę CIę poznać. Na pewno jesteś inteligetnym i fajnym kolesiem.

Grasz jakąś armią? Może bitewkę na masterze strzelimy?

ps. informujcie chłopaki na bieżąco. Troll robi swoją robotę jak gazeta wyborcza.

Robaczek
Wałkarz

Post autor: Robaczek »

Miło mi Wojtku :) Mam w takim razie nadzieję, że wytłumaczysz mi jaki związek ma długi staż battlowy z przyzwoleniem na krzywe zachowania? Wydaje mi się, że olbrzymim problemem tego forum jest przekładanie autorytetów generalskich bądź figurkowych na inne aspekty życia. Jeśli gram w tą grę od pierwszych Ravening Hordes to zamierzasz przyznać mi rację?

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Witaj Robaczku, Jestem Rafał, pochodze z Białegostoku i gram od nie wiem kiedy(ale to bardziej moja pamiec niz dlugosc mojego stazu) i chcial bym z toba zagrac w jajociag(moze byc na zasady z pierwszych Ravening Hordes). Co ty na to ?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Ty robak, odpowiadaj na pytania. To dudek tu pyta a nie na odwrót.

Wyjaśnie jaśniej. Wyobraź sobie taka sytuacje. Ze swoim kolega grasz w piłkę na podwórku. Znasz go bardzo długo. Czaisz nie? I nagle się poklociliscie bo on przebil pilke twojego brata i boisz się brata i chcesz zeby kolega ci pilke oddal. I nagle przychodzi jakis smarkaty gówniak, słowem glupek wioskowy co nikogo nie zna na podwórku bo tylko przyjechał do cioci w odwiedziny. I zaczyna cwaniakowac strasznie, ale z daleka tak żebyś nie mógł go złapać i dać fange w nos. Itak cie irytuje jak uczucie niedosrania po wyjsciu z kibla. No i co wtedy robisz?

A jak już odpowiesz sobie na to pytanie to idz se stąd i zostaw ludzi w spokoju.

Dzięki.
Obrazek

Awatar użytkownika
r@fix
Masakrator

Post autor: r@fix »

Kubcio pisze:Ty robak, odpowiadaj na pytania. To dudek tu pyta a nie na odwrót.

Wyjaśnie jaśniej. Wyobraź sobie taka sytuacje. Ze swoim kolega grasz w piłkę na podwórku. Znasz go bardzo długo. Czaisz nie? I nagle się poklociliscie bo on przebil pilke twojego brata i boisz się brata i chcesz zeby kolega ci pilke oddal. I nagle przychodzi jakis smarkaty gówniak, słowem glupek wioskowy co nikogo nie zna na podwórku bo tylko przyjechał do cioci w odwiedziny. I zaczyna cwaniakowac strasznie, ale z daleka tak żebyś nie mógł go złapać i dać fange w nos. Itak cie irytuje jak uczucie niedosrania po wyjsciu z kibla. No i co wtedy robisz?

A jak już odpowiesz sobie na to pytanie to idz se stąd i zostaw ludzi w spokoju.

Dzięki.
heh, mam wrażenie że na jednym podwórku się wychowaliśmy :)
Obrazek

Robaczek
Wałkarz

Post autor: Robaczek »

Niestety nie rozumiemy się. Cały czas pisałem i piszę, że publiczne linczowanie Rinca za błahą, niepewną oraz naciąganą sprawę jest świństwem. Widzę już, że są osoby, które z moim stanowiskiem się bardzo wyraźnie nie zgadzają nie podając merytorycznych argumentów. Trudno. Prowadzenie dyskusji z kimś uciekającym się do podwórkowych argumentów jest trudne. Coś jak gołąb i szachy.
Skorzystam jednak z okazji i pogratuluję Rincowi i innym Nemezisom lojalnego druha. Miło gdy obrzucają cię błotem, a kumpel bije brawo.

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Post autor: malfoj »

zajebisty temat ,pozdro z podłogi !;)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Lubie gdy kompletnie nie znany gość troluje starych forumowych wojowników.
Koledzy przedstawiają się z imienia i nazwiska, oraz z pochodzenia, a kolega woli pozostać anonimowy??

Boisz się czy co??

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

front wschodni ma wtyki w nkwd, zomo itp. Lepiej się z nazwiska nie ujawniać :D

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Relosu pisze:Witaj Robaczku, Jestem Rafał, pochodze z Białegostoku i gram od nie wiem kiedy(ale to bardziej moja pamiec niz dlugosc mojego stazu) i chcial bym z toba zagrac w jajociag(moze byc na zasady z pierwszych Ravening Hordes). Co ty na to ?
Umarłem =D>
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

płaczę XD

A może wszyscy się przedstawimy Robaczkowi? On tu taki nowy, może po prostu przyjaciół szuka, tylko nie wie, jak to się robi :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

dobra, teraz mam pewność. Ten koleś to jakiś nasz ktos z forum/batla, który doskonale zrobił sobie tutaj ze wszystkich jaja :D . Mistrzunio.

Ewentualnie kretyn.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

przecież każdy kto chwile pomyśli wie kto to...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Fakt faktem ma talent, patrzcie ile sam jeden to ciągnie. Już samym tym faktem wygrywa. Dobry w tym co robi.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Durin pisze:przecież każdy kto chwile pomyśli wie kto to...
+1

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

swieta_barbara pisze:
Durin pisze:przecież każdy kto chwile pomyśli wie kto to...
+1
No proste, to lektura z podstawówki!
Robaczek to Jacuś Soplica!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Robaczek to Biluś.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Albo Andan 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

To Lohost, było jasne tuż po Dmp przy pierwszych postach podczas flejmu.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Primo ludzie odpuście sobie odzywki kto tu może oberwać. Jesteście na forum pełnym prawników. I ktoś z czystej zachcianki was pozwie i mieć rację będzie. Nie grozi się bo jesteście duzi i za słowa odpowiadacie. Co do reszty polecam lekturę zasad internetu. Szczególnie pozycję o trollach i delikatnie dobranych argumentów.

ODPOWIEDZ