Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Re: Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Robaczku, nazywam się Wojtek Dudek i jestem z Lublina. Gram tutaj od 12 lat.
Kim jesteś? Mam ochotę CIę poznać. Na pewno jesteś inteligetnym i fajnym kolesiem.
Grasz jakąś armią? Może bitewkę na masterze strzelimy?
ps. informujcie chłopaki na bieżąco. Troll robi swoją robotę jak gazeta wyborcza.
Kim jesteś? Mam ochotę CIę poznać. Na pewno jesteś inteligetnym i fajnym kolesiem.
Grasz jakąś armią? Może bitewkę na masterze strzelimy?
ps. informujcie chłopaki na bieżąco. Troll robi swoją robotę jak gazeta wyborcza.
Miło mi Wojtku Mam w takim razie nadzieję, że wytłumaczysz mi jaki związek ma długi staż battlowy z przyzwoleniem na krzywe zachowania? Wydaje mi się, że olbrzymim problemem tego forum jest przekładanie autorytetów generalskich bądź figurkowych na inne aspekty życia. Jeśli gram w tą grę od pierwszych Ravening Hordes to zamierzasz przyznać mi rację?
Witaj Robaczku, Jestem Rafał, pochodze z Białegostoku i gram od nie wiem kiedy(ale to bardziej moja pamiec niz dlugosc mojego stazu) i chcial bym z toba zagrac w jajociag(moze byc na zasady z pierwszych Ravening Hordes). Co ty na to ?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Ty robak, odpowiadaj na pytania. To dudek tu pyta a nie na odwrót.
Wyjaśnie jaśniej. Wyobraź sobie taka sytuacje. Ze swoim kolega grasz w piłkę na podwórku. Znasz go bardzo długo. Czaisz nie? I nagle się poklociliscie bo on przebil pilke twojego brata i boisz się brata i chcesz zeby kolega ci pilke oddal. I nagle przychodzi jakis smarkaty gówniak, słowem glupek wioskowy co nikogo nie zna na podwórku bo tylko przyjechał do cioci w odwiedziny. I zaczyna cwaniakowac strasznie, ale z daleka tak żebyś nie mógł go złapać i dać fange w nos. Itak cie irytuje jak uczucie niedosrania po wyjsciu z kibla. No i co wtedy robisz?
A jak już odpowiesz sobie na to pytanie to idz se stąd i zostaw ludzi w spokoju.
Dzięki.
Wyjaśnie jaśniej. Wyobraź sobie taka sytuacje. Ze swoim kolega grasz w piłkę na podwórku. Znasz go bardzo długo. Czaisz nie? I nagle się poklociliscie bo on przebil pilke twojego brata i boisz się brata i chcesz zeby kolega ci pilke oddal. I nagle przychodzi jakis smarkaty gówniak, słowem glupek wioskowy co nikogo nie zna na podwórku bo tylko przyjechał do cioci w odwiedziny. I zaczyna cwaniakowac strasznie, ale z daleka tak żebyś nie mógł go złapać i dać fange w nos. Itak cie irytuje jak uczucie niedosrania po wyjsciu z kibla. No i co wtedy robisz?
A jak już odpowiesz sobie na to pytanie to idz se stąd i zostaw ludzi w spokoju.
Dzięki.
heh, mam wrażenie że na jednym podwórku się wychowaliśmyKubcio pisze:Ty robak, odpowiadaj na pytania. To dudek tu pyta a nie na odwrót.
Dzięki.
Niestety nie rozumiemy się. Cały czas pisałem i piszę, że publiczne linczowanie Rinca za błahą, niepewną oraz naciąganą sprawę jest świństwem. Widzę już, że są osoby, które z moim stanowiskiem się bardzo wyraźnie nie zgadzają nie podając merytorycznych argumentów. Trudno. Prowadzenie dyskusji z kimś uciekającym się do podwórkowych argumentów jest trudne. Coś jak gołąb i szachy.
Skorzystam jednak z okazji i pogratuluję Rincowi i innym Nemezisom lojalnego druha. Miło gdy obrzucają cię błotem, a kumpel bije brawo.
Skorzystam jednak z okazji i pogratuluję Rincowi i innym Nemezisom lojalnego druha. Miło gdy obrzucają cię błotem, a kumpel bije brawo.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
front wschodni ma wtyki w nkwd, zomo itp. Lepiej się z nazwiska nie ujawniać
UmarłemRelosu pisze:Witaj Robaczku, Jestem Rafał, pochodze z Białegostoku i gram od nie wiem kiedy(ale to bardziej moja pamiec niz dlugosc mojego stazu) i chcial bym z toba zagrac w jajociag(moze byc na zasady z pierwszych Ravening Hordes). Co ty na to ?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
płaczę XD
A może wszyscy się przedstawimy Robaczkowi? On tu taki nowy, może po prostu przyjaciół szuka, tylko nie wie, jak to się robi
A może wszyscy się przedstawimy Robaczkowi? On tu taki nowy, może po prostu przyjaciół szuka, tylko nie wie, jak to się robi
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dobra, teraz mam pewność. Ten koleś to jakiś nasz ktos z forum/batla, który doskonale zrobił sobie tutaj ze wszystkich jaja . Mistrzunio.
Ewentualnie kretyn.
Ewentualnie kretyn.
- swieta_barbara
- habydysz
+1Durin pisze:przecież każdy kto chwile pomyśli wie kto to...
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No proste, to lektura z podstawówki!swieta_barbara pisze:+1Durin pisze:przecież każdy kto chwile pomyśli wie kto to...
Robaczek to Jacuś Soplica!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
To Lohost, było jasne tuż po Dmp przy pierwszych postach podczas flejmu.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Primo ludzie odpuście sobie odzywki kto tu może oberwać. Jesteście na forum pełnym prawników. I ktoś z czystej zachcianki was pozwie i mieć rację będzie. Nie grozi się bo jesteście duzi i za słowa odpowiadacie. Co do reszty polecam lekturę zasad internetu. Szczególnie pozycję o trollach i delikatnie dobranych argumentów.