![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
Karlee, miejscówka spalona?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Ciężko merytorycznie dyskutować z kimś kto cały czas trolluje. Kolega chciał ci przedstawić coś obrazowo ale widzę, że nie czaisz bo albo udajesz głupiego albo byłeś na podwórku tym gościem irytującym " jak uczucie niedosrania po wyjsciu z kibla".Robaczek pisze:Niestety nie rozumiemy się. Cały czas pisałem i piszę, że publiczne linczowanie Rinca za błahą, niepewną oraz naciąganą sprawę jest świństwem. Widzę już, że są osoby, które z moim stanowiskiem się bardzo wyraźnie nie zgadzają nie podając merytorycznych argumentów. Trudno. Prowadzenie dyskusji z kimś uciekającym się do podwórkowych argumentów jest trudne. Coś jak gołąb i szachy.
Skorzystam jednak z okazji i pogratuluję Rincowi i innym Nemezisom lojalnego druha. Miło gdy obrzucają cię błotem, a kumpel bije brawo.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Np tu.Nie chciałbym zobaczyć jakie lamenty odstawiasz gdy się zdarzy prawdziwy problem. Do pracy pod presją to ty się nie nadajesz.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Proste. Moja córka doskonale zdaje sobie sprawę, że czasami nie ma co gadać, tylko trzeba dać w łeb.Popatrzcie na siebie i zapytajcie się czy gdyby to forum czytały wasze dzieci zachowywalibyście się w ten sam sposób.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.