NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
Re: NoWE (zbiór plot str. 73)
Btw pragnę zwrócić uwagę, że skaveńscy gutterzy mają na euro limit 20 modeli. Waye mogą mieć niewesoło.
nie wiem czy jest sens brać ich aż tylu. To jest 480pkt w jednostkach które będą ginąc od wszystkiego co je dotknie :/Hoax pisze:Btw pragnę zwrócić uwagę, że skaveńscy gutterzy mają na euro limit 20 modeli. Waye mogą mieć niewesoło.
Do tego brak QtF naprawdę jest smutny
Jest ten przedmiot co pozwalal sie teleportowac miedzy lasami ?
... i jeszcze dali d3 lasy + 1 z bazy lol .
Fajne będą mirrory za to
Wisła Kraków.
Nasz mirror pokaże czy coś to robi
Ogólnie book mi się podoba, ale mega mi smutno bo zabrali nam naprawdę, mega dużo fajnych rzeczy...czas pokaże czy słusznie
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Ogólnie book mi się podoba, ale mega mi smutno bo zabrali nam naprawdę, mega dużo fajnych rzeczy...czas pokaże czy słusznie
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
1. W profilu mają 1 ale mają extra hand weapon czyli 2 ale mogą zamienić broń na włócznię....za cholerę nie wiem na co ...poważnie.Szypul pisze:Tzn tancerze maja 2a w profilu i jeszcze ahw czy 1a?Luc pisze:Tancerze 2a z bazy lub spear za 1pkt - rotfl 15/model
Wildzi 3A z S5 w szarzy
wildzi dostaja bonus do sily przy wloczniach rozumiem a nie s3 i ap jak cala reszta?
2. bonus do siły bo mają speary a w profilu mają 4 po staremu czyli 4+1 w szarży, mają 1A w profilu ale mają devastating charge oraz frenzy
Wildzi według mnie dostali mega boosta, to frenzy tam im bardziej na rękę niż przeszkadza
Ogólnie to figurek nie mam pod nowe WE ... poważnie mam tylko łuczników i 10 wildów.
Z zakupów z pewnością box Glade Riderów, Box Wild Riderów, 3 Boxy Drwali i Ancient bo podoba mi się model ale nie rozkminiłem czy jest wystawialny
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
Stojący w lesie Spellweaver 4lv DEATH z Book of Ashur świgający słoneczkami, snajperkami z +6 do casta brzmi syto na kogoś kto ma tylko małego maga albo np. na krasie
Wchodzę w to
Wchodzę w to
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Pewnie po to, żeby mieć Armour Piercing.1. W profilu mają 1 ale mają extra hand weapon czyli 2 ale mogą zamienić broń na włócznię....za cholerę nie wiem na co ...poważnie.
1 atak z AP z S3 ? Ej ale 1 kwietnia już byłNaviedzony pisze:Pewnie po to, żeby mieć Armour Piercing.1. W profilu mają 1 ale mają extra hand weapon czyli 2 ale mogą zamienić broń na włócznię....za cholerę nie wiem na co ...poważnie.
Widziałem booka, macałem, nie robiłem fot, bo trochę by przypał był...
Ogólnie jest moim skromnym zdaniem na prawdę syto, jedyny minus - magiczne itemy, niestety, zostało parę starych, dołożyli parę nowych, ale bez szału...
Jednostki, koszty, zasady, fajne jest to, że prawie każda jednostka strzelająca może wykupić dany rodzaj strzał. Na serio bomba.
Pozdro
Ogólnie jest moim skromnym zdaniem na prawdę syto, jedyny minus - magiczne itemy, niestety, zostało parę starych, dołożyli parę nowych, ale bez szału...
Jednostki, koszty, zasady, fajne jest to, że prawie każda jednostka strzelająca może wykupić dany rodzaj strzał. Na serio bomba.
Pozdro
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jak weźmiesz sobie taniec, to będziesz miał 2 A z AP, to już o jeden lepiej niż Eternal Guardzi!Luc pisze:1 atak z AP z S3 ? Ej ale 1 kwietnia już byłNaviedzony pisze:Pewnie po to, żeby mieć Armour Piercing.1. W profilu mają 1 ale mają extra hand weapon czyli 2 ale mogą zamienić broń na włócznię....za cholerę nie wiem na co ...poważnie.
Ciekawe kombinacje można zrobić .
szkoda że nie ma synergi do lasu bo driadom treekinom i drzewcowi zrobili czoko, a takie klocki driad i treekiny w 6 ladnie by wygladaly. Zwlaszcza jak dolozyc do tego drwali mozna by całkiem coś z pierd... zrobić .
Jak wygląda taka 15 łuków z ap albo flaming kosztowo ?
szkoda że nie ma synergi do lasu bo driadom treekinom i drzewcowi zrobili czoko, a takie klocki driad i treekiny w 6 ladnie by wygladaly. Zwlaszcza jak dolozyc do tego drwali mozna by całkiem coś z pierd... zrobić .
Jak wygląda taka 15 łuków z ap albo flaming kosztowo ?
Ciąć byle pociąć ,to jak pie.... bedąc impotentem . Niby można, ale po co ?