DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Gdzie są foty ??
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
http://www.fota.net.pl/Szymon pisze:Gdzie są foty ??
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
...
Ostatnio zmieniony 1 maja 2014, o 02:30 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Chciałbym zaznaczyć że istnieje zasadnicza różnica między naszymi osobami mimo jednakowych awatarówgreasus pisze:Witam....duża ilość wypitego i pomieszanego alkoholu mnie nie usprawiedliwia, ale chciałem przeprosić wszystkich ludzi których obraziłem:(
zdarzyło mi się to pierwszy raz na takiej imprezie i mogę zapewnić że się to już więcej nie powtórzy
WIĘC PRZEPRASZAM I PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ W ODKUPIENIU WINY:(

No właśnie, kubencjusz nie przeprasza!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

A na serio, co z tymi zdjęciami? Już tydzień minął, można by wrzucić chociaż część.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Foty beda jak Martyna znajdzie na nie chwile czasu. Sam na nie czekam. 

Ja tu wpadam na trop domniemanego pijaństwa Kuby przez pomyłkę wynikającą z awatarów ,daję mu cynk... mam nadzieję ,że wjedzie z buta i zacznie się wykłócać o prawa do wypitego alkoholu jak prawdziwy ogr ,a ten wchodzi i unika odpowiedzialności! Phi!kubencjusz pisze:Chciałbym zaznaczyć że istnieje zasadnicza różnica między naszymi osobami mimo jednakowych awatarówgreasus pisze:Witam....duża ilość wypitego i pomieszanego alkoholu mnie nie usprawiedliwia, ale chciałem przeprosić wszystkich ludzi których obraziłem:(
zdarzyło mi się to pierwszy raz na takiej imprezie i mogę zapewnić że się to już więcej nie powtórzy
WIĘC PRZEPRASZAM I PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ W ODKUPIENIU WINY:(

Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Tutaj będą pojawiać się zdjęcia. Martyna wyrzuciła, te, które się powtarzały. Poprawiła też kolorystykę w zdjęciach z figurkami. Nas nie poprawiała bo na to już nie ma nadziei.
Będzie ich sumarycznie 330.
Enjoy!

Enjoy!

Ładne zdjęcia, czekam na więcej 

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5