Rozluźnianie pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Tomash pisze:A Fanatyk dostaje "poważne upomnienie".

Malal, grabisz sobie. Bana dla Ciebie też mamy rozważyć? Odpuść, proszę.
O ja Cie prosze...pokaz mi zes nie z ukladu i paragraf daj a nie grozisz :D ja to z telewizji w wykonaniu PiSirow znam :wink: jakies sympatnie?

Kolorek masz na uspokojenie
podpis nieregulaminowy - administracja

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Punkt 4. regulaminu, misiaczki.

Banów nie będzie - nie teraz. Cała Wasza trójka pospinała się równie głupio (tak, Fanatyk też - to że jest moim kolegą nie zmienia oceny sytuacji). Tylko TruePunk jest pod jeszcze baczniejszą obserwacją. Jeszcze jeden taki flejm i naprawdę polecą bany.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na łamach Forum Border Princes treści:
a. sprzecznych z prawem
b. wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej i etnicznej
c. obscenicznych, jeśli nie mają formy sztuki
d. propagujących bezprawną przemoc.
ktory podpunkt?
a napewno nie.
b - tez nie. mimo ze lewak, to nikt go tu nie nienawidzi
c - wypraszam sobie. Duzo osob na widok moich obrazkow zaczelo mi gratulowac talentu, moja dziewoja tez powiedziala ze zemnie jest dumna. o gustach sie nie dyskutuje Tomku
d - ja i przemoc? no co ty. antonimy

moglbys wyszczegolnic ktory punkt i ktora czesc naszej dzialalnosci poden podpadla?

Malal
Kretozord

Ja mysle ze chodzi o pkt D

Twoj rysunek z Katylia i jego plastikowym toporkiem 8) Toz to czysta przemoc i nienawisc az wyje z tego rysunku :wink:

Wogole ten podpukt jest smieszny :D Propagowanie prawnej przemocy jest ok? wogole co to jest prawna przemoc :?:

A nienawisc to szerzy Katylina ale do nazistow , Mlodzierzy Wszechpolskiej oraz do znanej oragnizacji mlodziezowej bedacej jazzy w latach 30 w niemczech :wink:

No i przypadkowo odkrylismy tajny uklad Tomash - Katylina :D

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Uf, gdyby nie my uklad trwalby po wszeczasy.

Przybij pione Malal - znow uratowalismy swiat : )

PS. a tak bez zartow, to licze Tomashu ze odpowiesz o ktory podpunkt chodzi

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

hahahahahaa jestescie smieszni panowie moderatorzy :lol2:
sami sie zbanujcie i najlepiej przy okazji wszystkich na tym forum, co nie lubia katyliny, czyli wszystkich :D mnie tez mozecie, w koncu szerze nienawisc w czystej, pierwotnej postaci i jestem tajnym wyslannikiem cba, co by od was wyciagnac lapowke i wogole takie takie :roll:

kocham takie sprawy, bo czuje sie, jakby zycie z telewizora naprawde mnie dotykalo, moze niedlugo poznam katarzyne kolende-zaleska :twisted:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

TruePunk pisze:PS. a tak bez zartow, to licze Tomashu ze odpowiesz o ktory podpunkt chodzi
Nie chce mi się z Tobą gadać

("treści obsceniczne", znaczy wulgaryzmy - akurat obrazki są w pytę i sam się szczerze uśmiałem)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Post autor: D-Wens »

Jako obiektywny obserwator powiem tyle: katylina wprowadził zamęt, a teraz inni dostają za jego wybryki. no pięknie :roll:
Niczym nie ograniczony spam!!!

REBELIA

Malal
Kretozord

Hehehe wulgaryzmy :?: To akurat nam zafundowal Katylina nawet przy pomocy slownika PWN :D

Ale widze bardzo emocjonalnie podchodzisz do swojej przyjazni z Katylina.
Sugeruje troszke dystansu do tej przyjazni bo to niezdrowe :wink: No i Katylina duzy chlopiec jest wiec sobie poradzi w wymiane zdan nie potrzebuje duzego brata Tomasha :D
Ostatnio zmieniony 17 paź 2007, o 21:23 przez Malal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Tomash pisze:
TruePunk pisze:PS. a tak bez zartow, to licze Tomashu ze odpowiesz o ktory podpunkt chodzi
Nie chce mi się z Tobą gadać

("treści obsceniczne", znaczy wulgaryzmy - akurat obrazki są w pytę i sam się szczerze uśmiałem)
Od dzisiaj wiec bede wyrazal sie w formach graficznych jak najczesciej, niosac radosc i usmiechy na buzie wszystkich uzytkownikow forum !

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ja nie mogę, nastrój Wam się udzielił i teraz już wszyscy tłumnie zachowujecie się jak dzieci LOTRa :?

Awatar użytkownika
D-Wens
Wałkarz

Post autor: D-Wens »

albo Barda
Niczym nie ograniczony spam!!!

REBELIA

Malal
Kretozord

Albo dzieci bitspudla :D

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

cala dyskusja jest w najbardziej odpowiednim temacie jaki moglby byc :P

Awatar użytkownika
Remus
Wałkarz

Post autor: Remus »

Ja noramlnie pękałem ze śmiechu :D
działa TP zwalają z nóg :D
jeżeli za takie rzeczy bana.... i to jeszcze w takim temacie.....

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Już se człowiek normalnie na trening nie może uderzyć, a potem filmiku z Vinniem Jonesem obejrzeć bo mu forum zaspamują. Skończcie ten temat panowie bo mnie administratorzy ze stołka wywalą sciągną Adama Waśkiewicza i się skończy spamowanie. :wink:

A poza tym to Tomash też byś zluzował, z tego co widzę to owszem był flejmik ale na całkiem sensownym poziomie i chyba nikt jakoś specjalnie urażony się nie poczuł i nie poskarżył, więc nie ma co na siłę wprowadzać terroru.

A no i w ramach rozluźnienia atmosfery mogę zapodać rasistowski dowcip o Rumunie, który już kiedyś wrzucałem na NG, ale to tylko jak mnie ktoś ładnie poprosi. :wink:
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Ladnie prosze ! (;

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

i ja

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

i ja!

Malal
Kretozord

No co wy :roll: Jeszcze nam go zbanuja i co wtedy? I zaraz zaraz na plotach i mlotach mowia ze to spam :o

Zablokowany