NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: NoWE (zbiór plot str. 73)
nie lubię elfów... czy to wysokich które sa zbyt cukierkowe i mdłe czy to neo mrocznych które wyglądają jak sodomici z tymi wszystkimi kolcami itp. ale te nowe modele lesniakow gniota system. opłacało się wam czekać tyle lat by dostać takie ładne pacynki i jak czytam to multum nowych zasad.
gratuluje i zazdroszczę.
p,s sprzedam nerkę. potrzebuje kasy na druga armie:-D
gratuluje i zazdroszczę.
p,s sprzedam nerkę. potrzebuje kasy na druga armie:-D
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Ja to widze tak: ze 2 fasty, luki, spece to wildzi, bus sisterek i skauci, rare to waye i orełki. Powinno wyjsc te 2400. Trzeba szybko ogarnac smiecie, by wildzi nie szaleli zbytnio. Akurat spora ilosc pestek pomaga.
Ten heros snajper w ilosci 1-2 moze byc nawet ciekawy. Szkoda tylko, ze to az 90 pkt.
Ma ktos zdjecia itemow i dokladny opis spirit sworda?
Ten heros snajper w ilosci 1-2 moze byc nawet ciekawy. Szkoda tylko, ze to az 90 pkt.
Ma ktos zdjecia itemow i dokladny opis spirit sworda?
przecież to było zawsze i wcale nie jest teraz takie OP bo w poprzednim booku można było uciec tym z combatuAldean pisze:teleportacja z lasu do lasu jest tak op ze az brak mi slow. ktos probuje jakas pulapke zastawic na glowny oddzial a Ty mu sie smiejesz w twarz i puff i jestes na drugim koncu stolu....
true, jako High Elf czuje sie oszukany ;] super armia, zazdroszcze posiadaczom!diuk pisze: Eternale WS5 LD9 stubborn - very nice
wiesz, teraz masz turbo maga do bronienia, wszystki lory, turbo czaruje i sie nie boi, bo jak zli przyjdą to uciekniesz. kieyds takiego HQ sie nie robilo, bo magia na to nie pozwalala.Me_gusta pisze:przecież to było zawsze i wcale nie jest teraz takie OP bo w poprzednim booku można było uciec tym z combatuAldean pisze:teleportacja z lasu do lasu jest tak op ze az brak mi slow. ktos probuje jakas pulapke zastawic na glowny oddzial a Ty mu sie smiejesz w twarz i puff i jestes na drugim koncu stolu....
Ostatnio zmieniony 2 maja 2014, o 21:15 przez Aldean, łącznie zmieniany 1 raz.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
moze i masz racje shino, ale wierze ze wiekszosc top graczy Ci powie ze nowy book WElfowy jest OP, i na pewno summa summarum jest lepszy od DElfowego i HElfowego. To nie jest płacz czy wolanie o pomoc, bo mojej armii nie zmienie nigdy, po prostu jest to zwykle spostrzezenie.Shino pisze:nie. jest kilka zmian tu.
@aldean oni tobie zadrosza itemow na herosow i magicznych (w tym bannerka) i oddzialow jak phoenixi lwy czy penix
nie mozna hateowac autora tego booka, tlyko osobe ktora go dopuscila do druku xD
pozdrawiam
zauważyłem że magiczki potraciły luki. atomiast way hero nie ma tego trzalu przed bitwą choć do niego najlepej by pasował. Mógłby ktoś wrzucić wording arrow of kuronus i przedmioty? btw LUC - można by dalej przełożyć to co już wiadomo ( zmienić odsylacz w tytule wątku)
ws 5, spear z ap, ld 9 i stubborn. 11pkt, + 1 pkt za shielda. light armor z bazyChester22 pisze:Jakie staty i zasady mają eternale? Ta ich broń daje jakieś zasady? Czy mają po prostu 3 siły?
No pewnie każdy powie że nasz book jest OP xD jeszcze nie zagrałeś ani razu z nowymi WE a już się tak boisz? Chyba pierwszy raz słysze takie słowa w stosunku do naszj armii.Aldean pisze:moze i masz racje shino, ale wierze ze wiekszosc top graczy Ci powie ze nowy book WElfowy jest OP, i na pewno summa summarum jest lepszy od DElfowego i HElfowego. To nie jest płacz czy wolanie o pomoc, bo mojej armii nie zmienie nigdy, po prostu jest to zwykle spostrzezenie.
nie mozna hateowac autora tego booka, tlyko osobe ktora go dopuscila do druku xD
Co do "lepszości" to grałem pare razy z DE i nie powiedziałbym że mają słabszego booka. o HE się nie wypowiem bo grałem tylko raz z nimi ale z tego co wiem to do słabych nie należą.
Dzieki To nie tak nice, jak niektorzy sie cieszyli... Zwlaszcza ze w tej samej cenie sa rangerzyAldean pisze:ws 5, spear z ap, ld 9 i stubborn. 11pkt, + 1 pkt za shielda. light armor z bazyChester22 pisze:Jakie staty i zasady mają eternale? Ta ich broń daje jakieś zasady? Czy mają po prostu 3 siły?
blagam, jesli Ty musisz zagrac aby wiedziec czy dany book jest op to dluga droga Cie czeka. ja sie WElfow nie boje. zle mojeg posta interpetujesz, po prostu moim zdaniem w porownaniu do HE czy DE, ten book jest zwyczajnie lepszy. Ja to widze, jesli Ty tego nie widzisz to, jak to mowia na turniejach, pocwicz ;] no offence.Me_gusta pisze:No pewnie każdy powie że nasz book jest OP xD jeszcze nie zagrałeś ani razu z nowymi WE a już się tak boisz? Chyba pierwszy raz słysze takie słowa w stosunku do naszj armii.Aldean pisze:moze i masz racje shino, ale wierze ze wiekszosc top graczy Ci powie ze nowy book WElfowy jest OP, i na pewno summa summarum jest lepszy od DElfowego i HElfowego. To nie jest płacz czy wolanie o pomoc, bo mojej armii nie zmienie nigdy, po prostu jest to zwykle spostrzezenie.
Co do "lepszości" to grałem pare razy z DE i nie powiedziałbym że mają słabszego booka. o HE się nie wypowiem bo grałem tylko raz z nimi ale z tego co wiem to do słabych nie należą.
core a specjal,Chester22 pisze:Dzieki To nie tak nice, jak niektorzy sie cieszyli... Zwlaszcza ze w tej samej cenie sa rangerzyAldean pisze:ws 5, spear z ap, ld 9 i stubborn. 11pkt, + 1 pkt za shielda. light armor z bazyChester22 pisze:Jakie staty i zasady mają eternale? Ta ich broń daje jakieś zasady? Czy mają po prostu 3 siły?
koszt nowych zabawek urwie tyłek
3 boksy sisterek tak by miec ich z 7 i 8 wildow
2 boxy wayow
2 sniper-powsow
pewnie dla alternatywy jeszcze z 4 boksy eg by sie przydaly ;/ oj boli
moze jestem masohista ale suma sumarów sie na to ciesze
2 boxy wayow
2 sniper-powsow
Ciąć byle pociąć ,to jak pie.... bedąc impotentem . Niby można, ale po co ?
Obyś miał racje a jak pogram to się zastanowie czy Ci ją przyznać czy raczej nieAldean pisze:po prostu moim zdaniem w porownaniu do HE czy DE, ten book jest zwyczajnie lepszy. Ja to widze, jesli Ty tego nie widzisz to, jak to mowia na turniejach, pocwicz ;] no offence.
Ja też się na to cieszę. Zwłaszcza ze po jutrze będę miał książkę w rękach.Erratu87 pisze:koszt nowych zabawek urwie tyłek
2 boxy wayow
2 sniper-powsow
Co do zakupów to ktoś ma namiary na jakieś tanie sklepy???
Im taniej tym lepiej!
Inne osoby także o to pytały.Narożny pisze:Ma ktos zdjecia itemow i dokladny opis spirit sworda?
Link do opisu działania (bez punktów) nowych rzeczy w WE:
http://40kwarzone.blogspot.com.au/2014/ ... rules.html
http://40kwarzone.blogspot.com.au/2014/ ... items.html
http://40kwarzone.blogspot.com.au/2014/ ... rules.html
Tak aby nie było już zbędnych pytań o ruling etc.