[Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: [Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie

Post autor: Heretic »

Cieszę się. Czekam na przelewy i nowych ochotników. Panowie trzeba poćwiczyć przed Szczyrkiem. Gdzie znajdziecie lepsza okazje do intensywnego treningu wraz ze wspaniałą atmosferą i okazją do pysznego jedzenia i wspaniałego napitku?? :D

Wzywam was Tyszanie, Częstochowianie, Krakowiacy, Bielszczaczanie, Katowiczanie i inni. Stańcie do apelu!!!!!!
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Odpadam jest to środek moich matur :(

A szkoda bo miałem wielką chęć przyjechać :/
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

No to stanąłeś do apelu #-o No cóż... zapraszam innych!
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

przedpłątę za mnie pośle Solo jak nie zapomni
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Będę :D ze stołami :p

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Przedpłata wysłana.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Solo pisze:Będę :D ze stołami :p
Mam nadzieje, ze stoły przywieziesz troche wczesniej :D

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Postaram się wpaść;)

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

dopisz może będę ;)

edit:
-------------
Pytanie do orga:

Można dublować strzały w WE? Bo LS nie jest co do tego zgodna.
xYz

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Umieściłem w pierwszym poście obecny draft!!!

Panowie czy dajemy graczom WE nowy podręcznik pomimo tego, że nie ma żadnych cięć Euro??

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji chętnie wysłuchałbym opinii Furiona, który rozegrał na UB około kilkunastu bitew zielonymi rajtuzami.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Proponuje iść na łatwiznę i grac na takie same ograniczenia jakie będą w Wawie w tym samym terminie.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Twój głos wydaje mi się stronniczy :mrgreen:

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Heretic pisze:Panowie czy dajemy graczom WE nowy podręcznik pomimo tego, że nie ma żadnych cięć Euro??
Mnie to raczej nie będzie (choć decyzja o zmianie draftu mnie ucieszyła, tamten wyjątkowo był już zryty, nawet jak na Euro :P ), to pozwolę sobie zasugerować, żeby pójść na żywioł i wziąć nowe WE, traktując to jako rodzaj poligonu. Lepiej jak ludzie pograją bez cięć i dadzą jakiś feedback co naprawdę jest mocne.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Jacha ze gramy na nowe WE :mrgreen:
Jaki jest sens grac ze starymi ? A to nawet nie master tylko zwykły lokal :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Heretic pisze:Twój głos wydaje mi się stronniczy :mrgreen:
Masz rację, wydaje Ci się 8), od 3 tygodni jestem zapisany na turniej w Wawie, więc mnie nie będzie, rozumiem że jest pragnienie granie na pocięte - pytanie tylko na podstawie czego ciąć?

ar.com zaraz weźmie nożyczki i jeszcze spokojnie 4 miesiące będziemy grać tym co wyniknie z ich zabawy.
Ostatnio zmieniony 4 maja 2014, o 10:13 przez Laik, łącznie zmieniany 2 razy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Może wpadnę ;). Co do WE to mi to obojętnie, ale chętnie zagram na nowe.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Dziś wieczorem podejmę decyzję w oparciu o wasze głosy. Jak na razie nowy draft :wink: .

Szkoda Krzychu, że jednak nie dasz rady. Domin dopisuję Cię do listy.

Tomek szkoda, że Cię nie będzie.

BTW daj znać co z ligą. Krzemi już czeka

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Heretic pisze:
Szkoda Krzychu, że jednak nie dasz rady.
Wiesz ja ja żałuję?
Przedwczoraj udało mi się zagrać jakieś klimaty i do dziś mam zastrzyk endorfin jak sobie to przypomnę...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

No to może jednak na przekór całemu światu( rodzinie :wink: ) dasz się namówić. Pamiętaj co Ci mówiłem przez telefon :D :D :D

ODPOWIEDZ