Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Jak będą traktowane stare modele Wildów?
Kładziemy je na ziemie i rytualnie depczemy.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Fluffy jak chcesz to ja wezme flaszeczke śliwowicy na SzczyrkFluffy pisze:Aga, powtorzymyMoze przy odrobinie szczescia w Szczyrku
Swoja droga, Szczyrk, Kozlow.. Nie zrobilby ktos mastera w Szczawnicy alibo Kroscienku nad Dunsjcem, tam taaaakie pstragi sa.. I śliwowica

Hm, w sumie to nie mam daleko ;pFluffy pisze:Aga, powtorzymyMoze przy odrobinie szczescia w Szczyrku
Swoja droga, Szczyrk, Kozlow.. Nie zrobilby ktos mastera w Szczawnicy alibo Kroscienku nad Dunsjcem, tam taaaakie pstragi sa.. I śliwowica
xYz
Jak juz po raczej późną jesienią i co najwyżej lokalFluffy pisze:Gremlin, działajTylko przed 30 sierpnia !
![]()

xYz
haha... Mi się przypominają jeszcze akcje z Supłem i jego alkobombami (czy inaczej to sie nazywalo...) czy innymi barwnymi postaciami, np z Mastera Blastera 2006Yudokuno pisze:...

Jak max 3 ? Z Poznania przyjadę chyba 2 lub 3 rajtuzyJankiel pisze:Planujemy max 3 WE na turnieju.

Ej podoba mi się!Laik pisze:ograniczenia? gramy na aktualny draft - 2700 i -10% strat.Przemcio pisze:planujecie jakieś ograniczenia dla WE![]()

A tak na serio to jeśli ma być draft dla WE to fajnie by było wiedzieć o nim z jakimś no nie wiem, tygodniowym wyprzedzeniem ?
Bo chciałbym zgłoszenie + rozpiskę wysłać

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
W tym roku to gniazdo bedzie chyba na pokaźnym drzewie osadzone.
xYz
a ja mialem plan wystawic swordmasterów