Jeżeli foty są za małe to mogę wrzucić większe.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Ponieważ jest tam krew.... z głowy którą odciąłSmh pisze:ostrze piły ciut za mało krawędziowane w stosunku do reszty modelu, ale ogólnie... rewelasją!
Już nie robię duży kontrastówsmiejagreg pisze:Z tej odległości wygląda dobrze, jednak obawiam się, że z bliższego dystansu twoja tendencja do bardzo kontrastowych przejść może być mocno widoczna...
DziękiLechu pisze:Na ostatnich zdjęciach świetnie wygląda
Lepszych fot już nie umiem robić ;pNokimam pisze:Bardzi bardzo fajny, czekam jak można, na lepsze zdjęcia bo te są za słabe jak na jakość modelu!![]()
![]()
Pozdro!
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
To powinna skapywać, lśnić jak odcięta... to wygląda jakby ją odciął przed apokalipsąFuxiorr pisze:Ponieważ jest tam krew.... z głowy którą odciąłSmh pisze:ostrze piły ciut za mało krawędziowane w stosunku do reszty modelu, ale ogólnie... rewelasją!![]()
Śmieju ale głównie to były moje 1 metalowe krasie ;psmiejagreg pisze:Nic mi się nie pomyliło. Nabyłem parę pomalowanych krasi od Fuxa, więc wiem, co mówię. A ten ostatni gostek pod tym względem mocno mi ich przypomina. Ale przydałyby się wieksze fotki...
Podstawki nie zrobione bo nw jakie chce zrobić ;p .... wole białe szkielety niż brązowe ;pKacpi 1998 pisze:Skorpion fajny, szkielety za białe a podstawki słabiutkie...
Już wiem czemu do wszystkich rozp 2 skorpiony wrzucasz.
Będzie ten śnieg czy nie ?