EURO
cała idea leży właśnie w tym że koszty wynajmu sali w mniejszych miejscowościach są naprawde niskie a nawet zerowe
@Scimitar mam podobne odczucia co Ty ale przecież możnaby zrobić impreze ( może nie DMP czy EURO ) która w jakiś sposób mogłaby przyciągnąć ludzi.mówiąc w rozlużnieniu sam mógłbym się zająć organizacja takiej imprezy ale powstaje pytanie czy warto gdyż mój klub niedawno powstał i nie ma ani osiągnięć ani ie jest jeszcze na tyle znany w środowisku battlowym i wątpie że przyjechałoby dużo osób
dlatego też moja pomoc na dzisiejszy dzień może polegać tylko na podaniu pomysłu który może się przydać na przyszłość dzięki temu że ktoś bardziej znany ( klub czy osoba ) może spróbować zrobić coś takiego
pozdrawiam meter
@Scimitar mam podobne odczucia co Ty ale przecież możnaby zrobić impreze ( może nie DMP czy EURO ) która w jakiś sposób mogłaby przyciągnąć ludzi.mówiąc w rozlużnieniu sam mógłbym się zająć organizacja takiej imprezy ale powstaje pytanie czy warto gdyż mój klub niedawno powstał i nie ma ani osiągnięć ani ie jest jeszcze na tyle znany w środowisku battlowym i wątpie że przyjechałoby dużo osób
dlatego też moja pomoc na dzisiejszy dzień może polegać tylko na podaniu pomysłu który może się przydać na przyszłość dzięki temu że ktoś bardziej znany ( klub czy osoba ) może spróbować zrobić coś takiego
pozdrawiam meter
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.php?t=34102
jeszcze przeciez nie ma nad czym dyskutowac bo to cale glosowanie na temat miejscowki dla euro trwa (choc nie jest zlym pomyslem, zeby mlody pomogl naszemu gorzowowi )
jeszcze przeciez nie ma nad czym dyskutowac bo to cale glosowanie na temat miejscowki dla euro trwa (choc nie jest zlym pomyslem, zeby mlody pomogl naszemu gorzowowi )
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Chyba się połapie na czas...Shino pisze:http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.php?t=34102
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Jest mój głos, dosc oczywisty zresztą
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Uuuu, plewnie to wygląda. Dużo głosuje na Włochów. Pozostaje liczyć na Skandynawów, im się o wiele bardziej opyla Gorzów.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Wygladam jakbym był najemnikiem z innego państwa
Nigdy wiecej wakacji we włoszech, gdyby nie koszulka brali by mnie za południowca
Nigdy wiecej wakacji we włoszech, gdyby nie koszulka brali by mnie za południowca
Patrząc na fote od razu sobie przypomniałem jak młody krzyczał wtedy ssiiiiiij
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE