BLOOD BOWL!!!
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: BLOOD BOWL!!!
Musisz pisać do działu support cyanide. W zamierzchłych czasach tak zrobiłem i mi pomogli.
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Ale oni po polsku nie rozumieją. To skąd będą wiedzieć o co mi chodzi?
A poważnie - tak się przymierzam ale póki co w singlu kampanie sobie przechodzę.
Myślałem tylko że jest jakiś magiczny sposób na odzyskanie konta.

A poważnie - tak się przymierzam ale póki co w singlu kampanie sobie przechodzę.
Myślałem tylko że jest jakiś magiczny sposób na odzyskanie konta.
Jeśli masz Blood Bowla zwykłego (8 zespołów , 9 z patchem) to już na multi nie pograsz.
Jeśli masz Legendary Edition lub Chaos Edition to dział techniczny Cyanide , lub możesz napisać do polskiego dystrybutora ale dział techniczny będzie szybszy i sprawniejszy.
Z tego co pamiętam to na jednym kluczu gracza można było stworzyć do 3 kont ale nie jestem pewny tego w 100%.
Tak czy siak powodzenia i miłej zabawy :]
Jeśli masz Legendary Edition lub Chaos Edition to dział techniczny Cyanide , lub możesz napisać do polskiego dystrybutora ale dział techniczny będzie szybszy i sprawniejszy.
Z tego co pamiętam to na jednym kluczu gracza można było stworzyć do 3 kont ale nie jestem pewny tego w 100%.
Tak czy siak powodzenia i miłej zabawy :]
A pathetic creature of meat and bone
Przykro mi ale na chwilę obecną Serwery z Blood Bowl (tzw 1 ) są już nie dostępne.
Oczywiście Direct IP czy tam LAN można grać.
Działają serwery LE / CE. Te edycję współpracują ze sobą więc gracze LE i CE mogą grać w jednej lidze na jednym serwerze , między sobą z tą różnicą że gracze z CE mają o 3 drużyny więcej do wyboru.
Dodam , że posiadając klucze z BB1 możesz zakupić LE oraz CE taniej poprzez Steam albo stronę wydawcy.
Albo jeśli zbierasz CD Action to BB LE było w jakimś numerze ale nie wiem w którym.
Tak czy siak miłego dnia.
Oczywiście Direct IP czy tam LAN można grać.
Działają serwery LE / CE. Te edycję współpracują ze sobą więc gracze LE i CE mogą grać w jednej lidze na jednym serwerze , między sobą z tą różnicą że gracze z CE mają o 3 drużyny więcej do wyboru.
Dodam , że posiadając klucze z BB1 możesz zakupić LE oraz CE taniej poprzez Steam albo stronę wydawcy.
Albo jeśli zbierasz CD Action to BB LE było w jakimś numerze ale nie wiem w którym.
Tak czy siak miłego dnia.
A pathetic creature of meat and bone
Odpalilem BB przez ten temat i pykam chaosem na tej najwiekszej lidze, bashe wszedzie i od czasu do czasu sie jakies WE trafia... newbie friendly bashy team niewymagajacy setki meczow poza orkami jest? Mam ochote pokombinowac z undeadami lub chaos dwarfami, ktory byscie polecali? Do chaosu pewnie kiedys wroce, ale tam bez ~4 lvla wszystkiego ciezko jest, choc na oko z ClawPOMBem ten team moze miazdzyc. Tylko nie nabije tyle ciulajac 9-12 spp na 30minutowy mecz ;<