Dobry plan .... oddać przeciwnikowi XXX pkt na starcieGalharen pisze:a ja mialem plan wystawic swordmasterów![]()
Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Dla mnie bomba wypas. Oby wiecej takich mało spotykanych jednostek. Moze jakis Forsakenow znajde 
Ale chyba wybilismy Ci to z głowy.Galharen pisze:a ja mialem plan wystawic swordmasterów![]()
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Galharen wystaw taką hordę...gwarantuję Ci szereg challengy od graczy WE 
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
A co będą miały w takim razie lwy?
Generalnie liczę na mega dobrą zabawe w szczyrku, więc wyniki mogą zejść na dalszy plan
Generalnie liczę na mega dobrą zabawe w szczyrku, więc wyniki mogą zejść na dalszy plan
Poprawne podejście bezciśnieniowego Gracza.Galharen pisze:A co będą miały w takim razie lwy?![]()
Generalnie liczę na mega dobrą zabawę w szczyrku, więc wyniki mogą zejść na dalszy plan
Dozo w Warzywniaku
- RedScorpion
- Falubaz
Na jakie mapki będziemy grali? Jak będziemy traktować budynki? Kielich według polskiego uściślenia czy jak na etc?
Słyszałem opinie, że domki w Polsce będziemy traktować normalnie czyli jak domki, bo to co zrobili na ETC z nimi to jakiś chory pomysł, ale poczekajmy na opinię organizatora 
1. Mapki FurionoweRedScorpion pisze:Na jakie mapki będziemy grali? Jak będziemy traktować budynki? Kielich według polskiego uściślenia czy jak na etc?
2. Budynki to budynki
3. Chalice - nie działa między castem a dispellem
Jeszcze jedna sprawa jeżeli chodzi o proxy czy inne "konwersje" czy modele niepomalowane będą ściągane ze stołu, z punktami karnymi.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Kiedyś się grało, że 2 i po 5 modeli na piętro mogło strzelaćShino pisze:ile maja pieter? tyle co widac na domku czy stala jakas bedzie?
Czy tego sie trzymamy ?
Rozpiska rund niedługo pojawi się w 1. poście, o ile już tam nie jest.
4. rundę zaczynamy o 8:30. Jednak gracze mają stawić się na grę o 8:25. Przejdziemy się po stołach i jeśli kogoś nie będzie zmienimy parowanie. Osoby, które będą nieobecne, a tego odpowiednio wcześnie nie zgłosiły, będą poczęstowane adekwatną liczbą punktów karnych. Powód jest chyba jest jasny i zrozumiały dla większości graczy.
Jeśli ktoś chce grać tylko 1. dzień niech to nam (najlepiej mi) oznajmi, nie obrazimy się. W końcu wejściówka jak za lokal.
@Domki
10 modeli
4. rundę zaczynamy o 8:30. Jednak gracze mają stawić się na grę o 8:25. Przejdziemy się po stołach i jeśli kogoś nie będzie zmienimy parowanie. Osoby, które będą nieobecne, a tego odpowiednio wcześnie nie zgłosiły, będą poczęstowane adekwatną liczbą punktów karnych. Powód jest chyba jest jasny i zrozumiały dla większości graczy.
Jeśli ktoś chce grać tylko 1. dzień niech to nam (najlepiej mi) oznajmi, nie obrazimy się. W końcu wejściówka jak za lokal.
@Domki
10 modeli
Proszę potraktować to przejście o 8:25 (obydwaj gracze mają znajdować się przy stole) w niedzielę bardzo poważnie.
Pierwsza aktualizacja zgłoszonych - bardzo nas cieszą tak wczesne zgłoszenia
Pierwsza aktualizacja zgłoszonych - bardzo nas cieszą tak wczesne zgłoszenia
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.