[Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie
Odp: [Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie
Moze by zagrac na mapki furiona? Druk to nie prpblem
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
-
- Mudżahedin
Chcialem sie zapisac Łukasz Kocoń Empire ID: 1386
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.
Bis dat qui cito dat.
Mnie nie będzie, ale mapki furiona to duży + np. dla Imperium, da się tam dobrze przykitrać całą armię.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
A one są juz oficjalne na Etc??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Mnie, bo praktyka pokazuje,ze mapki oficjalne na ETC sa oficjalne na DMP, A wiec powinniśmy na nich cwiczyc Oczywiscie w związku z tym, ze ten turniej ma formule pre-orle gniazdo zrobię wszystko, aby były mapki Furiona. Powinno mi się to udać.Eltharion pisze:Najważniejsze że są oficjalne na DMP a kogo Robert obchodzi etc ?
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Raczej i dmp i etc bedzie na furionowych
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Dlatego też zagramy na nowe mapki.
Panowie wydrukuję je dzisiaj, wiec wrzućcie mi link do nich, bo mi się nie chce buszować po forum w ich poszukiwaniu.
Panowie wydrukuję je dzisiaj, wiec wrzućcie mi link do nich, bo mi się nie chce buszować po forum w ich poszukiwaniu.
link do mapek:
https://drive.google.com/file/d/0B_DcPz ... hfTVE/edit
link do wątku:
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 8&t=122631
pzdr
https://drive.google.com/file/d/0B_DcPz ... hfTVE/edit
link do wątku:
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 8&t=122631
pzdr
Nie chce mi się
Niestety nie ma takiej możliwości dzień przed turniejem. Co to Moonstone??
A niech mają raz te WE opena. Potem je potną i gracze będą płakać.
Wisła Kraków.
Otóż to. Z kraśkami mielimy więcej czasu na dyskusje i przemyślenia, wiec można było złożyć comp, który i tak się potwierdził.
Nie bylo wiecej czasu na dyskusje - po prostu wzieliscie to, co juz było na TWF, teraz tez już to jest na banka.
Choc uwazm to ograniczenie za przesadzone - kazdy lubi przeciez teleportujacego sie maga z deathem latajacego po 3 lasach znajdujacych sie na stole bez przerwy
Choc uwazm to ograniczenie za przesadzone - kazdy lubi przeciez teleportujacego sie maga z deathem latajacego po 3 lasach znajdujacych sie na stole bez przerwy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A ile będzie WE na tym turnieju? Dobrze widzę że jedna armia tylko?
Dajcie Miszcie pograć niepociętymi WE
Dajcie Miszcie pograć niepociętymi WE
Wisła Kraków.