Warszawa, 10-11.05. - "1wsze udane zgrupowanie kadry"
Re: Warszawa, 10-11.05. - "1wsze udane zgrupowanie kadry"
gąska niczemu winien. Zresztą jest w zgłoszonych kilku graczy co wręcz bardzo chętnie ze mną zagrają na wynik 15+
always Vampire
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No właśnie tylko tacy się zgłosili!!!Gasior pisze:gąska niczemu winien. Zresztą jest w zgłoszonych kilku graczy co wręcz bardzo chętnie ze mną zagrają na wynik 15+
Jest forma Gąska i tyle Zgrywam się, żeby podbić temat
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ja mogę grać z Gąsiorem :*
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Kedziorson
- Masakrator
kudłaty pisze:Ktoś przygarnie na nocleg jednego sympatycznego Poznaniaka i Furiona?
wygrałeś !!:D
p.s. takie podbicie tematu !
Taa, mapki furionowe, a comp WE jak najpozniej najlepiej, mysle ze rozpy i tak i tak nie zdazycie ograć wiec trzeba troche ją i tak złozyc na bazie theoryhammera
Pierwsza runda ciągniemy zapałki czy testujemy jakieś mecze?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tak, jedzie. Całkiem nieopodal. Metro.kudłaty pisze:Da radę jakoś z tym noclegiem? Jedzie ktoś rano przez centralny dworzec?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole