Pierwszy pomalowany figs do moich szczurków. Bez jakiś fajerwerków ale z turnieju mnie za niego nie wyrzucą Na finishu jest już mój elektryk, ale jego foty później
Chyba oceniasz je wysyłając po raz pierwszy ale to raczej nie jest ta ocena - może ktoś bliski chciał Ci zrobić przyjemność i skorzystał z Twojego komputera?
na czerwono jest wyswietlana Twoja ocena, ktora juz przyznales danej figurce (nie tylko Twojej wlasnej)
Co do figurki, srednio mi sie podoba, ale jak sam powiedziales: na turnieju Ciebie za niego nie wyrzuca
Mozna popracowac nad przejsciami, przede wszyskim uwagi wymaga kwas (na ktorym wszystkie warstwy zielonego odcinaja sie od siebie bardzo wyraznie) oraz ogon i lapy (gdzie generalnie ja widze tylko dwa kolory). Mozna by bylo cos zrobic rowniez z metalikami - złoszować go jakims czarnym albo chociaz pomalowac raczke miecza na inny kolor. Mysle tez, ze ten zielony krysztal na podstawce za bardzo zlewa sie z kwasem na sztyletach. Moznaby go pomalowac na inny kolor, albo zmienic kolor rozjasnien na mieszanke zieleni i bialego. Tyle z mojej strony Figurka na ladny tabletop