No tak, ale krasie z GW są the bestBooxi pisze:tyle co za 10 od GW ? o.O!
Alternatywne figurki dwarfów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Alternatywne figurki dwarfów
Łuski słabo zrobione... hełmy brzydkie ale młoty za to bardzo fajne no i ten elficki symbol na sztadarze - ludzie anty gw tego nie zauważyli no bo to nie gw przecież ... no i sporo gemsów ale kto to na to patrzy ... w końcu to nie gw nie ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
pod warunkiem, że są do 6 ed xDDsmiejagreg pisze: No tak, ale krasie z GW są the best
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To była ironia, Booxi , widać, że nie jesteś w temacie ... Od jakiegoś czasu jestem persona non grata dla wielu na tym forum, bo piętnuję nowe wyroby GW... A swoją drogą jakoś tych wychwalanych onegdaj pod niebiosa nowych dwarfów GW nie widzę pomalowanych w galeriach ich głównych admiratorów. Jedynym chlubnym wyjątkiem jest Fux, który zaprezentował swoich, choć też póki co chyba jeden regiment tylko...Booxi pisze:pod warunkiem, że są do 6 ed xDDsmiejagreg pisze: No tak, ale krasie z GW są the best
Jak narazie wszystkie krasie stoją i nic się nie ruszyło - mam zajawkę na gobo armie więc maluję narazie kończę 60 włoczników nc....potem myślę że za krasie się wezmę ;psmiejagreg pisze:To była ironia, Booxi , widać, że nie jesteś w temacie ... Od jakiegoś czasu jestem persona non grata dla wielu na tym forum, bo piętnuję nowe wyroby GW... A swoją drogą jakoś tych wychwalanych onegdaj pod niebiosa nowych dwarfów GW nie widzę pomalowanych w galeriach ich głównych admiratorów. Jedynym chlubnym wyjątkiem jest Fux, który zaprezentował swoich, choć też póki co chyba jeden regiment tylko...Booxi pisze:pod warunkiem, że są do 6 ed xDDsmiejagreg pisze: No tak, ale krasie z GW są the best
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czekam zatem . Choć akurat nie o Ciebie mi chodziło...
Jak będziesz dawał fotki, to wrzuć jakąś grupową nowych ze starymi, dobrze by było zobaczyć, jak to bedzie wyglądało w kupie...
Jak będziesz dawał fotki, to wrzuć jakąś grupową nowych ze starymi, dobrze by było zobaczyć, jak to bedzie wyglądało w kupie...
Oj, oj wiedziałem, że to ironia za dużo wiadomości na temat modeli wymieniliśmy Nowe krasnoludy to jest kwestia gustu a raczej podejścia gracza. Mi podobają się stare modele bo są komiksowe, a teraz większość graczy chce BADASSowe Armie pełne mroku krwi i cholera wie jeszcze jakich płynów ustrojowych więc niech im będzie każdy lubi co innego, mnie to nie przekonuje, aby wzmocnić swoje zdanie i pokazać jak bardzo kładę moja krasnoludzką lachę na mrok modeli patrzcie na to i płaczcie wyznawcy mroku !!
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Greg to ja chyba powinienem płonąć na stosach moja 4 armia do Warhammera która ma może 10% modeli GW...
Ot sytuacja z wczoraj - kupowałem farbe w złotych, zaproponowany bohater Dwarfów do koloru skóry, odpowiedz, dzięki ale figurki kupuję tylko u Ścibora (ang. Sajfor hehe) lub AoW.
Teraz AoW... mam zakupione 2 pudełka... Zerków i Strzelców... dla mnie to nawet może być kutas na sztandarze. Poziomu AoW GW długo nie osiągnie. W 1996 bym sam się podpalił za takie stwierdzenie ale przy takiej ilośći rzeżbiarzy na rynku GW powinno stać na lepsze modele - bardziej klimatyczne. Hamków zamawiam w maju ;] jak ktoś z Wawy chce mogę się otworzyć na wspólne zamawianie.
Ot sytuacja z wczoraj - kupowałem farbe w złotych, zaproponowany bohater Dwarfów do koloru skóry, odpowiedz, dzięki ale figurki kupuję tylko u Ścibora (ang. Sajfor hehe) lub AoW.
Teraz AoW... mam zakupione 2 pudełka... Zerków i Strzelców... dla mnie to nawet może być kutas na sztandarze. Poziomu AoW GW długo nie osiągnie. W 1996 bym sam się podpalił za takie stwierdzenie ale przy takiej ilośći rzeżbiarzy na rynku GW powinno stać na lepsze modele - bardziej klimatyczne. Hamków zamawiam w maju ;] jak ktoś z Wawy chce mogę się otworzyć na wspólne zamawianie.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
wim ale nie pracuje... a zresztą zastanawia mnie jedna recz 30 modeli 35 ojro... czyli można... 20 zerkow za 125 pln... można? można...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Momo ja nie biorę strony GW, ale sporo preorderów przez moje ręce przeszło z AoW i forma podania nie zawsze jest szczęśliwa - części w workach, nierzadko w przypadku żywicy połamane a z drugiej strony masz GW - ramki, instrukcje, pudełko, nierzadko kalkomanie, podstawki + części zapasowe. Do tego dochodzi promocja produktu (jaka by nie była) i wszystkie koszta towarzyszące wydaniu. Oczywiście, że ich ceny są wysokie, ja nawet nie zaprzeczam. Chcą zarobić. Ale nie róbmy tutaj kolejnego tematu "GW złe". Dajmy sobie spokój. Wszyscy wiemy jak jest i jojczyć przez pierdyliard stron nie ma sensu.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
To nie jest temat GW to zło... tylko temat - PACZ MOSZNA TANIEJ
Za 35 ojro masz pełen klocek, nie 12 jak u Sajpora, nie 20 jak w GW...czy 10... tu masz pełen klocuszek.
Znając to co dają w ramkach z piechotą, będzie mase zabawnych bitsów.
Oczywiście są armie od GW których wykonanie nadal mnie zachwyca... ale w przypadku Dwarfów uważam ze niu luk dał im dużo złego. Stare Dwarfy mi się podobają ale nie chce utopić w kolejnej armii tysięcy pln.
Tak kończąc temat - kolesie z GW powinni zobaczyć co robi konkurencja, bo ona na razie robi alternatywne, które jak pokazuje życie może kiedyś stać się głównym nurtem.
PS. dzisiaj wrzucę fotki z kolejnych unboxingów już czekają na mnie 3 paczuszki muahahhaha. A i pomalowałem działa.
Kolejny ciekawy projekt:
https://www.kickstarter.com/projects/ju ... e-overlord
Za 35 ojro masz pełen klocek, nie 12 jak u Sajpora, nie 20 jak w GW...czy 10... tu masz pełen klocuszek.
Znając to co dają w ramkach z piechotą, będzie mase zabawnych bitsów.
Oczywiście są armie od GW których wykonanie nadal mnie zachwyca... ale w przypadku Dwarfów uważam ze niu luk dał im dużo złego. Stare Dwarfy mi się podobają ale nie chce utopić w kolejnej armii tysięcy pln.
Tak kończąc temat - kolesie z GW powinni zobaczyć co robi konkurencja, bo ona na razie robi alternatywne, które jak pokazuje życie może kiedyś stać się głównym nurtem.
PS. dzisiaj wrzucę fotki z kolejnych unboxingów już czekają na mnie 3 paczuszki muahahhaha. A i pomalowałem działa.
Kolejny ciekawy projekt:
https://www.kickstarter.com/projects/ju ... e-overlord
czuje ze chyba tutaj nie pasuje.
dla mnie stare modele krasonludów sa awatarem paskudnosci, brzydoty i obciachu i blizej im do kranali ogrodowych niz starożytnej wojowniczej rasy
za to zarowno nowe GW jak te od awatarsow sa swietne
w ogole AoW ma super krasnoludzkich herosow. poza runesmithrm ktory jest sredni.
dla mnie stare modele krasonludów sa awatarem paskudnosci, brzydoty i obciachu i blizej im do kranali ogrodowych niz starożytnej wojowniczej rasy
w ogole AoW ma super krasnoludzkich herosow. poza runesmithrm ktory jest sredni.
A myślałem że tylko ja tak uważam, nowe krasie są cudowne, hamery to jest przecież arcydzieło. Stare pseudo asterixowe krasie mam wrażenie były robione lekko dla jaj, zupełnie mi to nie pasowałoGrobocop pisze:czuje ze chyba tutaj nie pasuje.
Well ile osób tyle gustów i tyle sposobów na hobby ja kupuje model i stawiam na półce, cieszy mnie wzór, i humor a inni chcą mieć badasową armię do grania więc po co się zabijać ?
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4