[Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: [Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie

Post autor: Heretic »

Jest jeszcze jedna sprawa, o której zapomniałem powiadomić, która tyczy się mnie, Bercika, Gremliego i Marka B.

Otóż ja gram z Robertem, a Gremli ma Bye, bo będzie między 11, a 12.

Marek napisał do mnie, że ze względu na dzisiejsze przedsięwzięcia może nie być w stanie jutro się pojawić na turnieju na 90%, ale nie jest to wykluczone. Poprosił, aby go nie parować z nikim. Natomiast jeżeli się pojawi, to musiałby zagrać z Gremlim, który będzie tak spóźniony, że i tak by nie zagrali. W takiej sytuacji zagra z Bercikiem, ja wezmę bye, a Gremli otrzyma 5 pkt, jako największy winowajca :wink: .
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Krzemi z Lotharem? Myślałem, że standardem jest aby dwaj gracze z tego samego klubu nie grali razem w pierwszej bitwie.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Już drugi raz pod rzad graja ze sobą pierwsza bitwę xD
Jak dzwoniłem Marcinowi powiedzieć z kim gra to o mało nie umarł ze śmiechu przez telefon :mrgreen:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Zaf Jaaf - brzmi srogo. Parowania sam losowalem ;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

U nas, jeśli w wyniku losowania w pierwszej bitwie grają gracze z tego samego klubu, to przerzucamy taki wynik na kości, bo wychodzimy z założenie, że nie po to są turnieje, żeby grać z lokalnymi graczami. Ja np. grałem z Koftą dzisiaj, jakbyście mi go wylosowali, to bym nie był szczególnie zadowolony;P

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

U mnie jest za dużo graczy z SS i okolic, którzy grają ze sobą regularnie. Marku ja mam inną zasadę, U mnie nie grają gracze z tego samego ,,obcego" klubu. Z pewnością nie zagrałbyś z Koftą.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Spoko, mówię to, bo chyba pierwszy raz się z tym spotykam, nie licząc chellengy czy czegoś w tym rodzaju. Lajt.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Marks pisze: Lajt.
Absolutnie mnie to nie denerwuje. Po prostu odpowiadam.

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

No nie znowu krzemi może chce się ktoś zamienić :mrgreen:
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Bardzo dobrze. Cwicz WoCh, bo na drużynówkach każdy Woch będzie chciał z Tobą grać. To ciężki paring dla Ciebie.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Bogowie Chaosu tak chcieli ;)

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Eldritch pisze:Bogowie Chaosu tak chcieli ;)
Bądźmy troche bardziej skromni :lol2:

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

Przepastne trzewia nie wróżą mi dobrze na jutro XD
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Heretic pisze:Bardzo dobrze. Cwicz WoCh, bo na drużynówkach każdy Woch będzie chciał z Tobą grać. To ciężki paring dla Ciebie.
Znam jednego gracz ogrow ktory jest Twoja Nemezis i sadzi inaczej :D

Btw, SSmanów trudno rzdzielac klubowo, bo jest ich za duzo, Robert ma sluszna zasade preferujaca by przyjezdni ze soba nie grali, lokalsów SS jest zbyt wielu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

No... to będzie przeprawa... @_@

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ja sie mega spiałem zebrałem i jednak dotre na turniej :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Dziękuję wszystkim za przybycie. Gratuluję Solowi i Bercikowi za miejsca w topie, a moim przeciwnikom za bezspinowe bitwy. Wyniki prześlę do ligi we wtorek. Z miejsca zapraszam na turniej Pre Master Blaster, który planuję zorganizować 21.06. 2014, jak zwykle w RUDYM GOBLINIE.

Znalazłem bohatera na dysku. Proszę o kontakt w celu odebrania figurki.

Wyniki
1. Solo 52
2. Ja 43
3. Bercik 43
4. Łukasz Kocoń 42
5. Qc 42
6. Zaf 41
7. Krzemi 37
8. Marks 36
9. Domin 35
10. Squorel 34
11. Radek Janik 34
12. Eldritch 33
13. Durin 32
14. Gremli 32
15. Młody Kocoń 31
16. Kael 30
17. Panterq 30
18. Miszta 29
19. Boss 26
20. Sly 24
21. Master 23
22. Jaaf 22
23. Kofta 17
24.Wind_Sower 15
25. Szymon Szarek 14
26. Kubista 13
27. Lothar 11

Jeszcze raz dzięki.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2014, o 09:31 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Super że Solo wygrał - to mu pozwoli od nowa uwierzyć w siebie . Graty dla topu! Szkoda że mnie nie było :(...

Edit - grał ktoś WE? I jak to się faktycznie w praktyce sprawdza?
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Graty dla Sola. Dzisiejszy dzień zdecydowanie jest spod znaku "kiełbasy". Solo miał nosa, zapuszczając brodę, teraz nie tylko nazwisko się zgadza :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Musi jeszcze popracować nad sylwetką i wziąć lekcje śpiewu :mrgreen:
Graty solo
Piotr na turnieju nie byłem ale z WE grałem. Szczerze mówiąc trzeba być naprawdę dobry w ta grę żeby wyciągnąć coś z tak miękkiej armi a jakiekolwiek słabe rzuty czy słabsza rozpa strasznie karają :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

ODPOWIEDZ