Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Fuxiorr Galeria - Tomb Kingi, Krasnoludy i Demony i Łork
Zgadzam się z Matisem, niebieski skorpion był o wiele lepszy 

Od początku skorpion był taki ale na fotach wyszedł niebieski ... nie przemalowywałem go

Mi się take TK podobająNaviedzony pisze:Wygląda solidnie, ale kolorystykę wolę inną.

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Fuxiorr pisze:Od początku skorpion był taki ale na fotach wyszedł niebieski ... nie przemalowywałem go
Mi się take TK podobająNaviedzony pisze:Wygląda solidnie, ale kolorystykę wolę inną.
Wiemy, ale niebieskie TK były by takie Oryginalne

M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ja wolę białe od niebieskich, ale najbardziej to już lubię takie piaskiem przykurzone 

Co jest w nich takiego słabego ?Kacpi 1998 pisze:Podstawki nadal słabe według mnie.
Jeszcze pomyślę czy by je na niebiesko nie przerobić ;pMatis pisze:Wiemy, ale niebieskie TK były by takie OryginalneNiebieski skorpion na prawdę wyglądał by epicko.
[/quote]Lechu pisze:Ja wolę białe od niebieskich, ale najbardziej to już lubię takie piaskiem przykurzone
Takie co dopiero wstały ?

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Mało pasują do TK.Fuxiorr pisze:Co jest w nich takiego słabego ?Kacpi 1998 pisze:Podstawki nadal słabe według mnie.
Wisła Kraków.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Pewnie to,że słabo pasują do TK:D Dodaj ten snieg w końcu:D Albo chociaż zrób jedną taką podstawkę żeby zobaczyć jak to wygląda.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Bo nie miały ;pSevi pisze:Mało pasują do TK.Fuxiorr pisze:Co jest w nich takiego słabego ?Kacpi 1998 pisze:Podstawki nadal słabe według mnie.
Cookie Monster pisze:Pewnie to,że słabo pasują do TK:D Dodaj ten snieg w końcu:D Albo chociaż zrób jedną taką podstawkę żeby zobaczyć jak to wygląda.

- Kacpi 1998
- Masakrator
Wydaje mi się, że w niektórych miejscach zrobiłeś za grubo a w innych za cienko wyszło zaschnięte bagno chyba, że taki efekt chciałes uzyskać
Zawsze można też pokombinować z połączeniem tej podstawki ze śniegiem

To jest ten efekt ;pKacpi 1998 pisze:Wydaje mi się, że w niektórych miejscach zrobiłeś za grubo a w innych za cienko wyszło zaschnięte bagno chyba, że taki efekt chciałes uzyskać![]()

- Kacpi 1998
- Masakrator
U Ciebie są popękane bąble po środku i drobnej po bokach, to ta nowa farbka gw ?