Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Post autor: Heretic »

Ja stawiam 8). Podczas wyborów oczywiście
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Jankiel, dziękuję, że dzięki takim jak Ty przyszło mi żyć pod takimi rządami. I oby nie przyszło za moich czasów studenckich.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Te rządy pomimo tego,że nienajlepsze to jednak lepsze niż poprzednie i jeszcze poprzednie i jeszcze...

Choć to oczywiście moje zdanie i na pewno wiele osób się z nim nie zgadza, ale nie poruszajmy polityki w tym temacie.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Dajcie sobie na wyluzowanie. To temat organizacyjny najlepszego mastera w Polsce, a nie miejsce na przepychanki ideologiczne. Idźcie sobie do Plot i Młotów pogadać o gender jak wam się nudzi :mrgreen:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jankiel pisze:Glosowalem, jak bylem mlody i naiwny. Teraz mam to gdzies bez dorabiania ideologii. Ewentualna przerwe na glosowanie przeznacze na piwo. Dlatego jak najbardziej popieram pomysl promowania postaw obywatelskich
Zdecydowane +1 przy takim podejściu :P

Mały rozruch na temacie masterowym nigdy nie zaszkodził
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Jasif pisze:Dajcie sobie na wyluzowanie. To temat organizacyjny najlepszego mastera w Polsce, a nie miejsce na przepychanki ideologiczne. Idźcie sobie do Plot i Młotów pogadać o gender jak wam się nudzi :mrgreen:
A tam ja Wam dam popalić :D Bezpieczniej tutaj... :wink:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Głosowanie jest w niedzielę.
Turniej kończymy koło 15.
Komisja Wyborcza jest na ulicy Szkolnej 9 w Szczyrku (jak się zjedzie na dół z hotelu to zaraz przy głównej drodze)
Kto chce ten wstąpi tam po drodze na 5 minut.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Xargos
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Xargos »

Mała zmiana w ogłoszeniu: dopłata do pakietów tylko w wypadku płatności na miejscu.

Awatar użytkownika
Jeżus
Wodzirej

Post autor: Jeżus »

@Wojtuś +1
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Poznań wyrusza konkretnym składem juz w piątek po pracy, bedzie jakas ekipa na miejscu wieczorem juz na jakis browaring?
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

ja mam zamiar pojawic sie w szczyrku juz w srode wieczorem, aby sie "zaaklimatyzować" ;) i pochodzic troche po gorach i jaskiniach. Jesli bylby ktos chetny aby sie podlaczec to zapraszamy w grupie razniej:)
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Pożyczę 5 Globków płacę wiadomą walutą :)
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
d00mdiver
Wałkarz

Post autor: d00mdiver »

czy organizator zapewnia tacki pod armię?

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Pożyczę emp: 30 łuczników, 3 pieszych magów, pieszego bsb i działo. W zamian browarki:)

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Galharen pisze:Poznań wyrusza konkretnym składem juz w piątek po pracy, bedzie jakas ekipa na miejscu wieczorem juz na jakis browaring?
Bedzie część Krakowa :)
Bedziecie pić Karniaki :)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

d00mdiver pisze:czy organizator zapewnia tacki pod armię?
Oczywiście!. Każdy będzie mial do tego sexy asystentke, która będzie mu ta yacke nosiła. A w nocy...

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Postaramy się mieć tekturowe tacki, tak jak w zeszłym roku.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Heretic pisze:
Oczywiście!. Każdy będzie mial do tego sexy asystentke, która będzie mu ta yacke nosiła. A w nocy...
Pojedź czasem na mastera, to się przekonasz, że to nie takie głupie pytanie :) . Jak już Debelial napisał, rok temu właśnie takie były, bardzo wygodna sprawa :)

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Wpadam :) Wygrałem lokala chłopami, pora wygrać mastera.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

To prawda w np. Poznaniu była całkowita katastrofa pod tym względem - każdy każdemu zapierdzielał (jak w wojsku) bo po prostu było ich za mało...tacki są ważne.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

ODPOWIEDZ