Natalia, proszę Cię, nie głosuj na kaczki. Co najwyżej na DonaldaSkavenblight pisze:Idę się schować pod łóżko z moimi wynikami
Rozluźnianie pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kaczki były akurat gdzieś dalej. Na pierwszy miejscu w TYM teście była Samoobrona. W poprzednim, jaki robiłam - LPR.Tomash pisze:Natalia, proszę Cię, nie głosuj na kaczki. Co najwyżej na DonaldaSkavenblight pisze:Idę się schować pod łóżko z moimi wynikami
Na PiS nigdy więcej nie zagłosuję.
W ostatnich dniach jednak PO zaczynam coraz mniej lubić...
LiD to w ogóle odpada
Chyba poproszę babcię, by mi schowała dowód albo jej śladem zagłosuję na PSL.
Głos oddany na Kaczki to głos stracony... Wszystko tylko nie kaczory... Zygać się mi chce jak patrze na ich r%^&.
http://www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn00 ... ed&search=
To idealnie pasuje...
SB@ możesz głosować na PSL. Jest to dobry wybór bo :
1 Spełnisz obywatelski obowiązek i zagłosujesz
2 PIS na tym straci
http://www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn00 ... ed&search=
To idealnie pasuje...
SB@ możesz głosować na PSL. Jest to dobry wybór bo :
1 Spełnisz obywatelski obowiązek i zagłosujesz
2 PIS na tym straci
Lewica i Demokraci - 78% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Polska Partia Pracy - 73%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 68%
* Samoobrona RP - 68%
* Platforma Obywatelska - 57%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 38%
* Prawo i Sprawiedliwość - 38%
Jestem z siebie dumny pochwalę się Tacie
Ale żeście szybko napisali te 3 posty
Pozostałe partie:
* Polska Partia Pracy - 73%
* Samoobrona RP - 68%
* Platforma Obywatelska - 57%
* Prawo i Sprawiedliwość - 38%
Jestem z siebie dumny pochwalę się Tacie
Ale żeście szybko napisali te 3 posty
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
może głosować nie mogę ale najbardziej spodobała mi się druga pozycja
*Platforma Obywatelska - 70% zbieżnych odpowiedzi
*Polska Partia Pracy - 70% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Lewica i Demokraci - 60%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 55%
* Samoobrona RP - 55%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 40%
* Prawo i Sprawiedliwość - 30%
Nawet nie wiem jaki mają program
*Platforma Obywatelska - 70% zbieżnych odpowiedzi
*Polska Partia Pracy - 70% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Lewica i Demokraci - 60%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 55%
* Samoobrona RP - 55%
* Prawo i Sprawiedliwość - 30%
Nawet nie wiem jaki mają program
thurion pisze:Tomcio, pora wglebic sie w swoje poglady polityczne
@Natalia: jezusmaria Jak Ci wychodzą raz jedni, a raz drudzy, to albo losowo klikasz w te odpowiedzi, albo masz mocno niespójne poglądy
Skoro nie trawisz LiD (ja głosuję na nich z ciężkim sercem, to oportunistyczne szmaty, a nie nowoczesna europejska partia lewicowa, ale jedyna opcja bliska moim poglądam), niech chociaż będzie PO
Chociaż niektóre pytania tragicznie sformułowane. Przykład: Czy uważasz, że wszystkie osoby, które pracowały dla tajnych służb PRL, nie powinny mieć możliwości udziału w życiu publicznym?. Czy kliknięcie "Nie" oznacza odpowiedź "nie, nie powinny mieć możliwości" czy też "nie zgadzam się, powinny mieć możliwość"?
Skoro nie trawisz LiD (ja głosuję na nich z ciężkim sercem, to oportunistyczne szmaty, a nie nowoczesna europejska partia lewicowa, ale jedyna opcja bliska moim poglądam), niech chociaż będzie PO
Całkiem zgodne.Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem:
Lewica i Demokraci - 80% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Platforma Obywatelska - 70%
* Polska Partia Pracy - 70%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 65%
* Samoobrona RP - 60%
* Prawo i Sprawiedliwość - 20%
Chociaż niektóre pytania tragicznie sformułowane. Przykład: Czy uważasz, że wszystkie osoby, które pracowały dla tajnych służb PRL, nie powinny mieć możliwości udziału w życiu publicznym?. Czy kliknięcie "Nie" oznacza odpowiedź "nie, nie powinny mieć możliwości" czy też "nie zgadzam się, powinny mieć możliwość"?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie klikam losowo - w każdym teście są nieco inne pytania... i inaczej sformułowane.Tomash pisze:@Natalia: jezusmaria Jak Ci wychodzą raz jedni, a raz drudzy, to albo losowo klikasz w te odpowiedzi, albo masz mocno niespójne poglądy
A PO coraz mniej lubię... traci klasę w walce z PiSem, potwierdza się, że z idiotą nie należy dyskutować [ani debatować]... mam ich po prostu dosyć.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
A mnie również się sprawdziło
Platforma Obywatelska - 83% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
Lewica i Demokraci - 68%
Polska Partia Pracy - 48%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 43%
Samoobrona RP - 43%
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 38%
Prawo i Sprawiedliwość - 38%
Platforma Obywatelska - 83% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
Lewica i Demokraci - 68%
Polska Partia Pracy - 48%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 43%
Samoobrona RP - 43%
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 38%
Prawo i Sprawiedliwość - 38%
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bo to Wasze pierwsze wybory, 18-latki ... tak, tak, ja też miałam 18 lat i wierzyłam, że mój głos to coś niemal mistycznego, co zmieni świat na lepsze. Ale to było 2 lata temu...Sykstus pisze:@Katylina: popieram twą wypowiedź w 100%
PiS nie dostanie ode mnie głosu, nie zamierzam też nie iść na wybory. Ale poza tym niewiele wiem.
ja pierwszy raz w zyciu bylem na wyborach w wieku 20, wczesniej uwazalem ze i tak nic nie zmienie , teraz bede drugi, w wieku 21,95 latSkavenblight pisze: Bo to Wasze pierwsze wybory, 18-latki ... tak, tak, ja też miałam 18 lat i wierzyłam, że mój głos to coś niemal mistycznego, co zmieni świat na lepsze. .
nie glosujac realnie glosujesz na pis.
ichelektorat jest zwarty i gotowy i staly - im mniejsza frekwencja tym pis silniejsze.
Natalio ! Ty juz masz swoje lata. Ale pomysl o nas, mlodych !
Nie zabieraj nam przyszlosci! Przeszkodz kaczorowi w przejeciu wladzy! Prosimy Cie!
ichelektorat jest zwarty i gotowy i staly - im mniejsza frekwencja tym pis silniejsze.
Nie zabieraj nam przyszlosci! Przeszkodz kaczorowi w przejeciu wladzy! Prosimy Cie!
TruePunk pisze:nie glosujac realnie glosujesz na pis.
TruePunku, wczytaj sie jeszcze raz. Prosimy Cię:
Skavenblight pisze: PiS nie dostanie ode mnie głosu, nie zamierzam też nie iść na wybory. Ale poza tym niewiele wiem.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Lewica i Demokraci - 80% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
Polskie Stronnictwo Ludowe - 65%
Platforma Obywatelska - 60%
Samoobrona RP - 60%
Polska Partia Pracy - 60%
Prawo i Sprawiedliwość - 40%
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 30%
W latarniku wyborczym są duzo lepiej sformułowane pytania, uwzględniono w nich ponadto możliwość połozenia większego nacisku na pewne sprawy - bo aborcja czy rola kościoła katoliciego to dla mnie sprawy drugo lub trzeciorzędne w porównaniu do integracji europejskiej lub prywatyzacji służby zdrowia.
Pozostałe partie:
Polskie Stronnictwo Ludowe - 65%
Platforma Obywatelska - 60%
Samoobrona RP - 60%
Polska Partia Pracy - 60%
Prawo i Sprawiedliwość - 40%
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 30%
W latarniku wyborczym są duzo lepiej sformułowane pytania, uwzględniono w nich ponadto możliwość połozenia większego nacisku na pewne sprawy - bo aborcja czy rola kościoła katoliciego to dla mnie sprawy drugo lub trzeciorzędne w porównaniu do integracji europejskiej lub prywatyzacji służby zdrowia.
To główny mankament współczesnej demokracji. Prosty lud głosuje na chłopa, który lepiej wypada w kampanii telewizyjnej, a nie na tego, który lepiej zaprezentował się w pracy parlamentarnej.A PO coraz mniej lubię... traci klasę w walce z PiSem, potwierdza się, że z idiotą nie należy dyskutować [ani debatować]... mam ich po prostu dosyć.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, o 22:08 przez Jankiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Lewica i Demokraci - 73% zbieżnych odpowiedzi
Polska Partia Pracy - 73% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Platforma Obywatelska - 68%
* Samoobrona RP - 53%
* Prawo i Sprawiedliwość - 13%
*
Polska Partia Pracy - 73% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Platforma Obywatelska - 68%