Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
A Boef ma łucznikach ze strzałkami normalnie działa?
rozumiem, ze tu w przeciwienstwie do powtarzania strzal faq etc nie wystarcza?Dydu pisze:Zapytajny LS ;PShino pisze:nie.PiotrB pisze:A Boef ma łucznikach ze strzałkami normalnie działa?
choc w sumie u nas krzyk banshee nie moze byc plonacy.6.13. Q: Do strange shooty contraptions that are not Magic Weapons gain Flaming Attacks from Banner of Eternal Flame?
A: Yes. This includes at least the Banshee Scream, Death Globe, Pigeon Bomb and Hail of Doom Arrow. Enchanted Arrows are not included.
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Trochę Ci się porypało, Dworfami zgłosiłem się ja Irek Słodczyk, a nie Denis, który o ile wiem jeszcze nic nie wysyłałLaik pisze:8 Denis Seweryn DF ZKF 3263

Rozumiem, że ostatnie wybryki, które robi ar.com nie będą jeszcze obowiązywały na turnieju i gramy na te co podałeś ? parę dni temu (powyżej)Laik pisze:To są ograniczenia które dostałem od ar.com
Non-character model with Asrai bow (Hawk-Eyed Archer counts as 2. Hagtree Tip/Trueflight arrows after 25 count as 2), max 70
• 8 or more Sisters of the Thorn models in the same unit/Mounted Spellweaver with Death or Dark magic, max 1
• Lore of death on spellweaver/moonstone of the hidden ways/4 or more Waystalkers, max 1
Będą one obowiązywały na turnieju.
Bo ta saga z ograniczenia dla WE nie widać końca a został tydzień i bym chciał wiedzieć które figurki spakować do walizki

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Wprowadzasz niepotrzebne zamieszanie, pozwól orgowi mówić co jest wiążące, a co nie.lohost pisze:LS mocno pracuje nad tymi tematami, ale zgody nie widac. master nigdzie nie ma w opisie ze bedzie grany na uscpl, wiec euro faq jest wiazacy.Dydu pisze:Jak będziemy grać z Frenzy na jelonkach?
FAQ ETC daje +1A, a LS nie zapowiada się, że uściśli coś przed masterem.
nareszcie ktos to zrobil!
Jak konkretnie będzie wyglądała ocena hobbystyki?? Czy drukujecie rozpiski z Ab??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins