Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Waldi
Masakrator

Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Post autor: Waldi »

Przemcio pisze:to co jurki mają +1 atak za frenzy
Jurki nie mają frenzy (piętna Khorna).

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Tak, drukujemy rozpiski.
(jak ktoś nie zada tego pytania kiedyś to uznam że nie mamy już świeżych graczy masterowych :) )

Jelonki mają atak z frenzy, skulle nie mają.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Laik pisze:Tak, drukujemy rozpiski.
(jak ktoś nie zada tego pytania kiedyś to uznam że nie mamy już świeżych graczy masterowych :) )
Cieszę się, że mogę być powiewem świeżości.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, o 12:45 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Ja chcę żeby były Prince Polo za free! :twisted:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Księcia z Pola za darmo pewnie nie bedzie, ale mogę Ci dać okulary przeciwsłoneczne za darmo. Solo jedzie, więc będą Ci potrzebne. Brać??
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Heretic pisze:Księcia z Pola za darmo pewnie nie bedzie, ale mogę Ci dać okulary przeciwsłoneczne za darmo. Solo jedzie, więc będą Ci potrzebne. Brać??
żebyś się nie zdziwił z tymi ciastkami :) Okulary - brać - musze mieć jakąś ochronę przed tym niesamowitym blaskiem :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

"The Future's So Bright, I Gotta Wear Shades 8)"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Ta ameryka to ci całkiem już mózg zjadła :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Kalesoner pisze: Wprowadzasz niepotrzebne zamieszanie, pozwól orgowi mówić co jest wiążące, a co nie.
@Laik
Możesz jednoznacznie określić zasady?
"Format - 2400 EURO" to odrobinę za mało.
\/\

Xargos
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Xargos »

Dział gier planszowych oraz turnieji został właśnie zaktualizowany na naszym forum. http://www.gnom.pun.pl/viewtopic.php?id=93

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

znajdzie sie wieczorem jakis stolik pokerowy?

oraz Dymitr boierzesz zetony?

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

O to jest dobre pytanie. I na jakie stawki gracie, cos konkretniejszego czy zabawy za drobne?
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Pewnie standardowo po 10zł. Dla niektórych drobniaki, dla innych dniówka. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Wieczoram Lidder wrzuci dokładne zasady - oraz na potrzeby turnieju z FAQuje nieścisłości.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Kalesoner pisze:Pewnie standardowo po 10zł. Dla niektórych drobniaki, dla innych dniówka. :wink:
To jakby co, to chętnie wrzuce coś do puli :)
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Hej,

najpierw zapytam, czy ktoś w piątek wieczorem będzie w okolicy Bielsko Białej lub jedzie w piątek przez Katowice? Planuję wyjazd koło godziny 18 z Katowic do Bielska (pociąg). W bielsku będę koło 19:40. Byłby wdzięczny za transport przynajmniej w tę stronę. Oczywiście kierowcę i potencjalnych pasażerów czeka zaszczyt picia ze mną brązowej 800‰ słodyczy prosto z Czech. Napoju, który już niedługo zapisze się w annałach imprez Szczyrkowych. ;)

Teraz mniej istotny temat. Gramy na Polskie Uściślenia Sędziowskie. Wszelkie pytania proszę kierować do mnie. Tutaj znajdziecie szczegóły dotyczące WE: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 5#p1233685. Proponuję również pytać w dziale kwestii zasad.

Co do transportu proszę o kontakt poprzez PW. Wiem, że Kraków, Poznań i Warszawa pojawi się już w piątek. Jeśli macie wolne miejsce i będziecie w okolicy to proszę o kontakt.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Shino pisze:znajdzie sie wieczorem jakis stolik pokerowy?

oraz Dymitr boierzesz zetony?
Ja biorę.
Galharen pisze:O to jest dobre pytanie. I na jakie stawki gracie, cos konkretniejszego czy zabawy za drobne?
Gramy cash game. Ostatnio chyba 50 zł było max buy-in.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Marys pisze:
Gramy cash game. Ostatnio chyba 50 zł było max buy-in.
Tez bym pograł, tym razem hotel jest na miejscu :)
BI 50 - blindy 50/25 gr ?
Ile osób przy stole ?

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Z tym jest różnie. Staramy się żeby był full ring. Ale chętnych zawsze jest więcej, więc na początku tworzą się 2 stoły 7-8.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Luc
Kretozord

Post autor: Luc »

Kurde do pokera to nawet i ja chętnie usiądę :)

Tak btw jak my się w piątek odnajdziemy ? :P
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.

ODPOWIEDZ