Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orle Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
@Laik
dzięki
ale mam jeszcze jedno pytanie...jakie rozmiary ma teraz lasek leśnych, ten Citadel Wood?
dzięki
ale mam jeszcze jedno pytanie...jakie rozmiary ma teraz lasek leśnych, ten Citadel Wood?
Konkretne pytanie to i odpowiedź konkretna.
Wypadało zapytać "jeśli tak, to jakie rozmiary ma lasek Citadel Wood".
Bodajże w temacie z plotkami o nowych WE było zdjęcie, 7 na 10 cali jeśli mnie pamięć nie myli.
Wypadało zapytać "jeśli tak, to jakie rozmiary ma lasek Citadel Wood".
Bodajże w temacie z plotkami o nowych WE było zdjęcie, 7 na 10 cali jeśli mnie pamięć nie myli.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
nie 7x10, tylko 6x9. Co więcej kształt tego lasu jest ŚCIŚLE określony.
Tu macie dokładny szablon.
http://dimensionalcascade.com/downloads ... utline.png
Tu macie dokładny szablon.
http://dimensionalcascade.com/downloads ... utline.png
Albo: "Kamienie na Gniazdo".Eldritch pisze:Proponuje zmiane nazwy na Wilczy Szaniec i po problemie.
Nie wiem czemu Jasif się tak rzuca Podejście do klienta rodem z PRL...Gość go grzecznie zapytał a jeśli nazwa hotelu sprawiła że ktokolwiek dowiedział się czegoś z historii to i tak już jest sukces...
Poziom absurdu tego pytania przekroczył wszelkie normy.PiotrB pisze:Nie wiem czemu Jasif się tak rzuca Podejście do klienta rodem z PRL...Gość go grzecznie zapytał
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
No to my chyba żyjemy w różnych światach Ja już dawno dyskutowałem z ludźmi że nazwa jest prowokacyjna . Możliwe że dlatego ponieważ obracam się wśród ludzi interesujących się wojną i historią. Ja tam nie widzę nic złego w tej wypowiedzi...nie jest agresywna - natomiast wasze zachowanie tak ...zupełnie nie wiem czemu.
rozpa wysłana , będzie 5/5
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Rozpa poszła, 6/5 bo to Orcze Gniazdo
Rodzinka stawi się w komplecie.
p.s. Zmieniamy nazwę na jedyną słuszną?
Rodzinka stawi się w komplecie.
p.s. Zmieniamy nazwę na jedyną słuszną?
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
Rozpa wysłana. Mój roster dla wszystich do wglądu TUTAJ (KLIK)
pozdrawiam
Furion
ps. Głosowanie poza miejscem zamieszkania - dokładne informacje TUTAJ (KLIK)
Termin do 20 maja - taki sam jak wysyłania rozp!
pozdrawiam
Furion
ps. Głosowanie poza miejscem zamieszkania - dokładne informacje TUTAJ (KLIK)
Termin do 20 maja - taki sam jak wysyłania rozp!
Ostatnio zmieniony 19 maja 2014, o 18:11 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.
No to teraz rozumiem, ta cała checa z Korwinem to jeden wielki troll Furion... dalem się złapać uwierzyłem że człowiek majacy wiecej niz 18 lat może na to głosować, my bad :*
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jedzie ktoś do Szczyrku przez Bielsko w sobotę rano? Kolega Wiktor grający w Warmachine & Hordes szuka transportu. Pomoże ktoś?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.