](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Furion prawie przekonałeś mnie do wspierania twojej partii, na szczęście doczytałem pkt 5 "Powszechny i swobodny dostęp do broni palnej (z wyłączeniem wielokrotnych przestępców i osób psychicznie chorych) przy zachęceniu obywateli do uzbrojenia się stanowić będzie dodatkowe i niebagatelne wsparcie dla armii w kryzysowej sytuacji." Po przemyśleniu gdyby Korwinizm istniał od stycznia tego roku, to pewnie w szeregach SS i 8 Bili było by o paru graczy mniej, wiec z powodu szaleństwa kilku osób, nie mogę ryzykować życiem takich ludzi jak Andrzej, Qc czy Furion. koniec oft.
3 x na nie dla polaka z bronią palną.
3 x na nie dla polaka z bronią palną.
Dodatkowo informuje, ze moj lord zawsze bedzie stal po mojej prawej strnie stolu, atakujac Wasze lewe skrzydlo.
Pan Korwin kiedyś był wielkim fanem fantastyki - nie wiem jak jest teraz. W każdym razie miałem przyjemność go poznać osobiście kiedy wraz z Panem Sapkowskim imprezowali na konwentach Krakon. Wtedy jego poglądy były radykalne ale akceptowalne przeze mnie . Był człowiekiem błyskotliwym o sporym doświadczeniu i wizji . Ja nie wiem co się z nim stało przez te lata ale teraz to co sobą prezentuje dla mnie jest nieakceptowalne...
Nie wiem czy zamieszczenie programu partii Pana Korwina przez Furiona jest trollem czy nie - ale smaczne to nie jest
... Zdrówko.

Solo, wygrałeś Internety na dziś.Solo pisze:Po przemyśleniu gdyby Korwinizm istniał od stycznia tego roku, to pewnie w szeregach SS i 8 Bili było by o paru graczy mniej, wiec z powodu szaleństwa kilku osób, nie mogę ryzykować życiem takich ludzi jak Andrzej, Qc czy Furion.

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Ten master ma takiego powera, że ludzie wyciągają pochowane po piwnicach fxy do zielonych, do których normalnie wstyd się przyznać 

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Fluffy pisze:Zmieńcie nazwę tura na "Orcze gniazdo", miało to swój urok
Grolshek pisze:Popieram.Fluffy pisze:Zmieńcie nazwę tura na "Orcze gniazdo", miało to swój urok
^Karpiu^ pisze:+1Grolshek pisze:Popieram.Fluffy pisze:Zmieńcie nazwę tura na "Orcze gniazdo", miało to swój urok
W zeszłym roku była nagroda dla najlepszego Orczego Big Bossa która zebrał Golonka
Jasif pisze:ORCZE GNIAZDO![]()
![]()
Słowian pisze:Oczywiście że "Orcze Gniazdo"! Ja z żonką również jestem zainteresowany pakietem " custom" bo zamierzamy przybyć w piątek
Dydu pisze:Orcze
NOAK pisze:Orcze i tylko orcze. Inaczej być nie może
Tyle starczy?bless pisze:Orcze musi być! To była szczesliwa nazwa. Jak bedzie Orcze, to z tej okazj nawet moze orkasy odkurzę...
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
Furion
Dzieki!
Usun prosze ta rozpiske oraz link do programu Korwina - masz czas do konca dnia, jak nie to usuniemy Ci sami.5.3 Administracja nie pochwala umieszczania w podpisach treści niezwiązanych z tematyką forum, zwłaszcza treści o charakterze manifestacji poglądów i sympatii politycznych, oraz zastrzega sobie prawo do usuwania takich treści z podpisów.
Dzieki!