Sprzedaż figurek

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Erol
Mudżahedin

Sprzedaż figurek

Post autor: Erol »

Siema, mam zamiar sprzedać moją armię, ale nie wiem skąd mogę wziąć pudła w które mogę je bezpiecznie wysłać... Mógłbym wysłać w listach ale obawiam się że figurki wtedy się połamią. Macie może jakieś pomysły gdzie mogę znaleźć jakieś pudła kartonowe?
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

eeeee placówka Poczty Polskiej? allegro? Najbliższy sklep spożywczy? Zabawkowy? W sumie to jakikolwiek...
Obrazek

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

W marketach często stoją wózki pełne pustych katonów i opakowań, można je brać bez problemów.
Poza tym chyba codziennie kupujesz coś w pudełku, herbatę, ryż, ciastka, jak odpowiednio wypchasz takie pudełka watą/papierem to figsom się nic nie stanie.

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

kiedyś brałem pudełka w aptekach i w obuwniczych. Mają ich pełno i chętnie oddają je żeby miejsce sobie zrobić.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Erol
Mudżahedin

Post autor: Erol »

Dzięki wielkie za pomysły :) :)
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

Możesz kupić folię bąbelkową wersja eksklusiv aby ładnie je w kartonie umieścić, lub wersja standard czyli ręcznik papierowy lub papier toaletowy. Jest opcja budżet czyli ulotki ze skrzynki pocztowej np. promocji na szynkę i jogurty.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Tą "sprzedarz" ci poprawiłem :P
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

ODPOWIEDZ