Bardzo żałuję, bo po zeszłorocznej edycji turnieju słyszałem same świetne opinie na temat Orczego Gniazda (i ta nazwa!).
Kolata ten master jak to sie mówi oddziela Chłopców od Mężczyzn.Kołata pisze:No niestety szanse na to że przyjadę są minimalne, więc nawet nie wysyłałem zgłoszenia
Bardzo żałuję, bo po zeszłorocznej edycji turnieju słyszałem same świetne opinie na temat Orczego Gniazda (i ta nazwa!).
wg punktu regulaminu, który zacytowałeś usuwanie może mieć miejsce tylko z podpisów. Furion wkleił do tematu.Ziemko pisze:Furion
Usun prosze ta rozpiske oraz link do programu Korwina - masz czas do konca dnia, jak nie to usuniemy Ci sami.5.3 Administracja nie pochwala umieszczania w podpisach treści niezwiązanych z tematyką forum, zwłaszcza treści o charakterze manifestacji poglądów i sympatii politycznych, oraz zastrzega sobie prawo do usuwania takich treści z podpisów.
Dzieki!
Będę śledził relację i za każde tupnięcie stopą Gorka kieliszeczek.Fluffy pisze:To możesz już zaczynać bo trochę nas będzieJa się bawię w Żabim Rogu do środy. Ale wypiję za zdrowie każdego Warbossa.
Mazury od niedzieli do środy w świetnym towarzystwie na rybkach, ogniskach i grillach u znajomych gospodarzy. Tak będzie jak mówisz. Jestem gotowyPiotrB pisze:o ja pierdziele ale się nawaliszGrolshek pisze: Będę śledził relację i za każde tupnięcie stopą Gorka kieliszeczek.
Ziemko pisze:Furion
Usun prosze ta rozpiske oraz link do programu Korwina - masz czas do konca dnia, jak nie to usuniemy Ci sami.5.3 Administracja nie pochwala umieszczania w podpisach treści niezwiązanych z tematyką forum, zwłaszcza treści o charakterze manifestacji poglądów i sympatii politycznych, oraz zastrzega sobie prawo do usuwania takich treści z podpisów.
Dzieki!