Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Jestem za nazwą Orcze gniazdo -i jakoś jutro wyślę rozpiskę
-
- Plewa
Mamy 2 miejsca w samochodzie, wyjeżdżamy w sobotę rano(3-4) z Warszawy.
Chętnych proszę o pm-kę.
Chętnych proszę o pm-kę.
- RedScorpion
- Falubaz
Czy skirmishe też muszą mieć traye do zgarnięcia maksimum za hobbystykę?
Czy muszę mieć traya pod pięciu konnych z fastem??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
No, ale przecież one w ogóle nie będą używane. Serio.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
bzdura w sumie....Heretic pisze:No, ale przecież one w ogóle nie będą używane. Serio.
Wiadomo, 5 fasta zmienia często formacje, ale ponad 50% czasu jednak jeździ w zwartej piątce...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Panowie ja traye mam tylko, ze nigdy z nich nie korzystam, bo mnie denerwują.
No cóż. Ja trzeba to trzeba.
@ Durin szczerze mówiąc nie powiedziałbym,bo bardzo często fast stoi w innej formacji. To jest zależne od sytuacji.
No cóż. Ja trzeba to trzeba.
@ Durin szczerze mówiąc nie powiedziałbym,bo bardzo często fast stoi w innej formacji. To jest zależne od sytuacji.
No czesto. Wiem;) ale wiekszosc czasu to jednak 1x5
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Robert zagra parę razy z ludźmi którzy nie umieją utrzymać porządku na stole i określenie gdzie stoi skirmish czy fast i w którą stronę się patrzy będzie niemożliwe to sam na swoich turniejach wprowadzi obowiązkowe treje
-
- Warzywo
Rzeczywiście, pogadałem z kierowcą i będziemy wyjeżdżać ok. 4-5, zbiórka pewnie będzie przy galerii mokotów/wyścigiSpawn pisze:Wyjedzcie se o 5 na spokojnie z warszawy. O tej porze nie ma zbytniego ruchu, do szczyrku dojedziecie w 4h, jadąc przepisowo. A nie to i w 3.
Mam drobne pytanko.
Ponieważ w pierwszym poście macie zapis:
Modelarka - sugerowana przez LL.
Będziecie trzymać się w całości tego czy raczej będziecie mieć swoje widzimisię?
Jest to ważne i kluczowe przy samej ocenie, ponieważ warto mieć przygotowany kontr argument na źle oceniona armie.
Ponieważ w pierwszym poście macie zapis:
Modelarka - sugerowana przez LL.
Będziecie trzymać się w całości tego czy raczej będziecie mieć swoje widzimisię?
Jest to ważne i kluczowe przy samej ocenie, ponieważ warto mieć przygotowany kontr argument na źle oceniona armie.
Weź rękawice. U nas spory rozwiązuje się w starym stylu "wyjdźmy na zewnątrz".ponieważ warto mieć przygotowany kontr argument na źle oceniona armie
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel - Lubie to
Alternatywom ze wzgledu na okoliczności i okolice rozgrywania tura siekiera do łapy i udowadniasz swoje racje w ten sposob
Alternatywom ze wzgledu na okoliczności i okolice rozgrywania tura siekiera do łapy i udowadniasz swoje racje w ten sposob