My Druchii z Naggaroth! Przedstawmy się nawzajem.

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Teraz My to znaczy Ja XD

Mój nick już wskazuje co jest moją największą miłością(i za razem nie nasyconym uczuciem). Mógłbym pisać o tajemniczych siłach o Mroku i Zagłady, które spłyneły na mnie w otłchłani nicości po której kroczyłem za nim dostąpił mnie zaszczyt grania niezwyciężonymi legionami Druchnii - koniec patosu - ale w skrócę moją historie do tego, że po prostu kupiłem po okazyjnej cenie część armii DE. - miałem momenty zwątpienia co do sensowności zakupu - ale nie upadłem xD i nie żałuję. Gram DE od Maja br. i zamierzam grać dalej xD (ps : jest ktoś tu z P-N kto gra DE ? )

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

jarlaxle17 pisze:Teraz My to znaczy Ja XD

Mój nick już wskazuje co jest moją największą miłością(i za razem nie nasyconym uczuciem). Mógłbym pisać o tajemniczych siłach o Mroku i Zagłady, które spłyneły na mnie w otłchłani nicości po której kroczyłem
to Ty strasznie mroczny jesteś... licealista? :wink:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

(2 LO :P)

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

to wiele wyjaśnia

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

mianowicie ?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

A nic. Ozywczy powiew młodzieńczego entuzjazmu.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Spoko - po prostu analogia. Moi uczniowie też bywają mroczni. A później muszą maturę zdawać :D
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Witam. jestem Pitagoras i wybrałem armie mrocznych elfów, bo zawsze lubiłem czarne charaktery. Mroczne to to o czym przed chwilą mówiłem, a elfy to bardzo fajna rasa.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

Pitagoras pisze:Witam. jestem Pitagoras i wybrałem armie mrocznych elfów, bo zawsze lubiłem czarne charaktery. Mroczne to to o czym przed chwilą mówiłem, a elfy to bardzo fajna rasa.
ok

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Pitagoras pisze:Witam. jestem Pitagoras i wybrałem armie mrocznych elfów, bo zawsze lubiłem czarne charaktery. Mroczne to to o czym przed chwilą mówiłem, a elfy to bardzo fajna rasa.
fajna do pierwszej wklepy. Później już tylko gorzej idzie ;P

Awatar użytkownika
Mikusz
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Mikusz »

No to teraz Mua,

Nazywam się Mikusz, a grę wielce niepowstrzymanymi nie zwyciężonymi i w ogóle DE best zacząłem przez przypadek 3 lata temu. Kolega zaprosił mnie na swoje urodziny i by przynieść figurki jak ktoś ma. Nie wypadało przyjść z niczym więc kupiłem blister dowódctwa korsarzy. Potem się rozchorowałem, nie mogłem przyjść na urodziny kolegi, a figurki stały dwa lata w szafce. Nie cały rok temu spotkałem napaleńca Warhammera i że jako jedyny w klasie wiedziałem co to jest WFB nauczył mnie w to grać. Kontynuowałem zbieranie i oto pojawiłem się na tym forum jako mhrooczny generał Mhrooczniaków.
Mam nadzieję że mój post nie był zbyt długi i że was nie zanudziłem swoją opowieścią o powstaniu świata.
Tak więc witam was mości bracia generałowie.

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Zauważylem, że jeszcze się tu nie wpisałem, więc co tam.
Tą armią gram od 4 lat. Zacząłem ją zbierać w pierwszej gimnazjum, jednocześnie z kumplami z klasy (szczęśliwie się złożyło, że w obrębie jednej klasy grało pięć osób). Mniej więcej rok później zaczęliśmy chodzić na turnieje i tak powstał klub Powergamers :) . (niestety "czasowo" zawieszony) Teraz gram w Kulcie.
Nie jestem dobrym graczem, a do tego gram trudną armią. Nie mam jednak zamiaru jej zmieniać, ponieważ a)cholernie podoba mi się jej klimat b)żywię do niej duży sentyment c)odkuwam się w czterdziestce najbardziej przegiętą armią :P
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Jonas pisze:odkuwam się w czterdziestce najbardziej przegiętą armią :P
czyli jaką?

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Eldarami of corz 8)
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Coraz Was więcej widzę :P
A w Gdańsku ktoś gra Dark Elfami? Bo jeszcze chyba nie widziałem nikogo takiego

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ponieważ jestem nowy na forum, pomyslałem sobie, że także powinienem się tu wpisać.
Swoją przygodę z Młotkiem zacząłem w pod koniec 8 podstawówki, wpadł mi wtedy w łapki podręcznik do WFRP pierwszej edycji. Już wtedy zaciekawiły mnie tajemnicze Mroczne Elfy mieszkające na północy Nowego Świata. Później przerzuciłem się na D&D (dokładnie na Forgotten Realms) i poznałem Mrocznych jeszcze bliżej, (choć zdziwiłem się trochę dowiedziawszy się że Drow z FR to ciut coś innego niż Druchii z Młotka.) Gdy znalazłem się na studiach kumpel zabrał mnie na turniej WFB. Tam stwierdziłem że właśnie znalazłem nowe hobby i spytałem się czy da się grać Mrocznymi Elfami, w odpowiedzi usłyszałem, że tak ale to kiepski wybór dla początkującego, nie interesował mniej już to wiedziałem co chce zbierać. Gdy kupiłem AB i zobaczyłem figurki (zwłaszcza moich ulubionych Egzekutorów) wiedziałem że dokonałem dobrego wyboru.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Tullaris pisze:Drow z FR to ciut coś innego niż Druchii z Młotka.
ekhem :!: :evil:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Artein pisze:
Tullaris pisze:Drow z FR to ciut coś innego niż Druchii z Młotka.
ekhem :!: :evil:
Dobra dobra, to zupełnie dwie inne i różne rzeczy, Drowy nie umywają się do Druchii
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Polemizowałbym, bo mi się bardziej podobają mroczniaki z specjalnymi nieumiejętnościami wypasioną mroczną magią i magią przyzwania niż ...

Awatar użytkownika
Zeppelin
Falubaz

Post autor: Zeppelin »

Druchii...
Jestem nowy na forum, a najlepiej zacząć od nawiązania dobrych stosunków.Mroczniaki zbieram od 2miesięcy, lecz jestem absolutnie zafascynowany tą rasą.Moja historia z WFB rozpoczeła się w podstawówce ,kupowałem figurki i paćkałem je farbą , grałem orkami (aktualnie wysprzedawane). Dobrze gram od roku (tzn. uczę kumpli z klasy i nie tylko ,chodź chodzę do2gim). Na mroczniaków nabiłem sie przypadkowo: Miałem nauczyć grać kolesia ,który zbiera mroczniaki.To tego potrzebowałem podręcznika... 1tydzień a był już mój :D . już jak chodziłem do podstawówki DE przypadły mi do gustu z związku z nadmierną ilością potworów. Bardzo przekonujące było dla mnie to: http://images.google.com/imgres?imgurl= ... l%26sa%3DN

pozdrowienia
I believe in Honour.!

ODPOWIEDZ