DMP- znalazłem/ zgubiłem.
A ja zostawiłem plecak, Eastpacka z naszywką Venoma...
heheh - na przystanku przed Hotelem Gromada... w środku była moja CV`ka z telefonem adresem itd., i kilka innych rzeczy o ktorych pisac nie bede, wiec pewnie znalazca sobie przywlaszczył...
... dobra pożaliłem się i juz mi lepiej

... dobra pożaliłem się i juz mi lepiej

--------------------------------------------------------------------------------
Zostawiałem śpiwór na głównej sali gdzie były rozgrywane bitwy. Śpiwór był w stylu moro. Jeżeli śpiwór się znalazł prosze o kontakt na mariuszmegger@go2.pl
Zostawiałem śpiwór na głównej sali gdzie były rozgrywane bitwy. Śpiwór był w stylu moro. Jeżeli śpiwór się znalazł prosze o kontakt na mariuszmegger@go2.pl
skontaktuj sie z Green Knightem, on znalazł jakis spiwórKnight pisze:--------------------------------------------------------------------------------

Nie znalazł ktoś szczurka slejwa z pochodnią, z dośc charakterystycznego mojego oddziału. Własnie zauważyłem ze mi brakuje jednego z 25 ;]
Dajcie jakiś kontakt do green knighta. Napisałem do niego e-maila na ten na ten adres green.knight@vp.pl w sprawie mojego "drogocennego" śpiwora ale nie odpowedział.
Knight
Knight
to napisz do niego PM, albo wyslij jeszcze jednego mailaKnight pisze:Dajcie jakiś kontakt do green knighta. Napisałem do niego e-maila na ten na ten adres green.knight@vp.pl w sprawie mojego "drogocennego" śpiwora ale nie odpowedział.
Knight

mi tam sie udało z nim skontaktowac.
pozdrawiam