Ankieta

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Kraggo
Chuck Norris

Ankieta

Post autor: Kraggo »

Cześć. Chciałem zostawić namiar na ankietę z prośbą o jej wypełnienie, co zajmie nie więcej jak dwie minuty. Tematyka myślę ciekawa, bo o ekspansji muzułmanów w Europie. Z góry dzięki za poświęcony czas i chęć pomocy :)

http://www.ebadania.pl/65be0948f064eb16

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Poszło
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Również.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Będzie jakiś wgląd na wyniki?

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Poszło.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Z ciekawości : w jakim celu ta ankieta? Piszesz coś na uczelnię?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Jasif pisze:Z ciekawości : w jakim celu ta ankieta? Piszesz coś na uczelnię?
Jak wejdziesz w link to jest info że wyniki są do licencjatu ;)

Sam jeszcze w tym roku prosiłem tu na forum o wypełnianie mojej ankiety do pracy, więc też wypełnię.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Poszło.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Poszło. Poznamy wynik?

Kraggo
Chuck Norris

Widzę sporo zapytań o wyniki. Jasne, nie ma tu żadnej tajemnicy. Jednocześnie dziękuję za dotychczasowe głosy :)

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Hmm trochę dziwna ankieta. Ja bazuję na doświadczeniu lokalnym, a u nas ani jednego muzułmanina na oczy nie widziałem :D

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Twórca ankiety chyba nie wie, że w naszym kraju muzułmanie funkcjonują już od XV wieku.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Pytania są tendencyjne. Czytając kolejne z nich wydaje Ci się, że układał ją człowiek, który boi się terrorystów mogących wyskoczyć zza rogu. Może to jednak być stworzone przez kogoś kto stara się zobaczyć ilu takich, o to bojących się ludzi jest w Polsce. :wink:
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Kraggo
Chuck Norris

O wiedzę twórcy ankiety możesz być spokojny, podobnie jak i o jej formę. Promotor nie miał obiekcji, więc jest okej :)

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

poszło

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Kraggo pisze:O wiedzę twórcy ankiety możesz być spokojny, podobnie jak i o jej formę. Promotor nie miał obiekcji, więc jest okej :)

Kompletnie się nie boje, bo i nie mam o co. Tak jak napisałwm wcześniej jest to badanie stwierdzające czy są obawy przed napływem innej kultury i nie musi oznaczać, że jej twórca się tego boi. Choć pewnie nie jest szczęśliwy z tego powodu :wink:

Awatar użytkownika
Izwor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Izwor »

Poszło :)

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Moja też poszła.