Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Re: Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk

Post autor: Smiechu »

PiotrB pisze:Tym razem nie piej z nikim z Gorzowa - now way! [-X
No jeszcze tego to nie słyszałem.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Buszmen i Szmaja ostatnio sprowadzili mnie do parteru :)... ale dość tych pijackich wyznań :)... W Szczyrku się policzymy! :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ogłoszenia parafialne:

1. Na miejscu będzie stoisko Gnoma - organizatora oraz najtańszego sklepu z figurkami - sprawdźcie sami:
http://www.gnom-sklep.pl/

2. Będzie sporych rozmiarów games room - szczególnie interesujące dla osób towarzyszących czy na wieczór
szczegóły - https://www.facebook.com/events/606542446105724/

3. Jeżeli ktoś ma zamiar się pojawić a nie wysłał jeszcze zgłoszenia - proszę mi dać znać, w przeciwnym wypadku może się okazać że nie będzie wolnego stołu.

4. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że będziemy robili live stream dla tych którzy nie dotrą na nasz turniej.

5. W piątek pojawią się też paringi na pierwszą bitwę, pozwoli nam to sprawniej zacząć.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

To chyba największy master w sezonie - a na pewno jeden z ostatnich w 8 edycji ... Super że to wszystko odbywa się na raz. 40k,batlle, MTG... każdy kto kocha gry i dobrą zabawę powinien być w Szczyrku! :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

super. PiotrzeB zadalem sobie trud i sprawdzilem ze piszesz 4 posty dziennie. ale z tego co widze to statystyka mija sie z rzeczywistoscia.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

PiotrB pisze:To chyba największy master w sezonie - a na pewno jeden z ostatnich w 8 edycji ... Super że to wszystko odbywa się na raz. 40k,batlle, MTG... każdy kto kocha gry i dobrą zabawę powinien być w Szczyrku! :)
Właśnie dlatego jest mi niezmiernie smutno:(
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Laik pisze: 5. W piątek pojawią się też paringi na pierwszą bitwę, pozwoli nam to sprawniej zacząć.
Nie zrobi to z kolei wiecej problemow niz zapobiegnie nim? np. jak kogos nie bedzie albo beda spoznieni?

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

@Shion - nie

łatwo zmienić o 10:15 3-4 paringi, a tak to wszyscy wiedzą gdzie rozstawić figsy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

A wrzucicie tez w piątek rozpiski?

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Dydu pisze:A wrzucicie tez w piątek rozpiski?
Będzie też można zagrać na UB w piątek i zgłosić nam wynik, aby spać w sobotę dłużej. ;)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

loko pisze:super. PiotrzeB zadalem sobie trud i sprawdzilem ze piszesz 4 posty dziennie. ale z tego co widze to statystyka mija sie z rzeczywistoscia.
loko - ty ani nie umiesz pić ani grać - więc a Tobą nie gadam :) Nie moja liga jesteś - ani w graniu ani w piciu :) Zdrówko !
Edit- choć zawsze oczywiście możesz rzucać kostkami jak w czasie naszej ostatnie bitwy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Ktoś z Bielska rano jedzie i ma miejsce w furze? Chętnie się zabiorę.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Gniewko pisze:Ktoś z Bielska rano jedzie i ma miejsce w furze? Chętnie się zabiorę.
Wezmę Cię Gniewko, koło 9 powinienem być w BB
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014, o 05:52 przez Big Boss M., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

10:00 - 13:00 I bitwa
Rozumiem, że w pierwszej bierzesz baja? :lol2:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

Laik pisze:5. W piątek pojawią się też paringi na pierwszą bitwę, pozwoli nam to sprawniej zacząć.
Panowie, a czy przy paringach na pierwszą bitwę dałoby się ogarnąć parametr, żeby gracze z jednego miasta / regionu ze sobą nie grali? Bo to dość częsta bolączka masterów - parogodzinna wycieczka przez pół Polski, żeby zagrać z kimś widywanym regularnie na lokalu 20 min od domu... Oczywiście szwajcar w kolejnych rundach :)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Tak zrobimy.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

PiotrB pisze:
loko pisze:super. PiotrzeB zadalem sobie trud i sprawdzilem ze piszesz 4 posty dziennie. ale z tego co widze to statystyka mija sie z rzeczywistoscia.
loko - ty ani nie umiesz pić ani grać - więc a Tobą nie gadam :) Nie moja liga jesteś - ani w graniu ani w piciu :) Zdrówko !
Edit- choć zawsze oczywiście możesz rzucać kostkami jak w czasie naszej ostatnie bitwy :)
Jesteś niekulturalny

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Laik pisze:Tak zrobimy.
=D> =D> =D>
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Cylindryk
Chuck Norris

Post autor: Cylindryk »

Ech, lipnie, że w tym samym terminie Targi Książki w Warszawie... :(

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

W sobotę nie tylko poker, może kogoś zainteresuje:

http://wyborcza.pl/1,75476,15992240,Uwa ... a_Wyborcza
Obrazek

ODPOWIEDZ