Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Astronomia to mój konik od lat, na bank będę oglądał. Ktoś się wybiera ze mną do Bielska do Browaru Miejskiego na dobre piwo i golonkę w kapuście?
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Chcesz zasuwac tyle km jak gastro jest na miejscu w sobotę?
Poza tym poker i liga mistrzów - najlepsza opcja na sobotni wieczor
Poza tym poker i liga mistrzów - najlepsza opcja na sobotni wieczor
- RedScorpion
- Falubaz
Czy jest ktoś kto wolałby zamienić oglądanie ligi mistrzów w sobotę na partię w Spartacusa z dodatkiem?
Polecam Cosmos: a space time odyssey w/ Neil deGrasse TysonGniewko pisze:Astronomia to mój konik od lat, na bank będę oglądał. Ktoś się wybiera ze mną do Bielska do Browaru Miejskiego na dobre piwo i golonkę w kapuście?
aj waj aj wajFluffy pisze:Myślę że nie będzie problemu z chętnymiCzy jest ktoś kto wolałby zamienić oglądanie ligi mistrzów w sobotę na partię w Spartacusa z dodatkiem?
- RedScorpion
- Falubaz
OK to spakuję grę w takim razie. Maksimum graczy to 6.
Zapraszam do rozgrywki z mnóstwem kantów i noży w plecy latających na lewo i prawo
Zapraszam do rozgrywki z mnóstwem kantów i noży w plecy latających na lewo i prawo
gramy na piwo i tyle pisze sie do rozgrywki
- RedScorpion
- Falubaz
Tak to na podstawie serialu. Gramy o sławę i chwałęSolo pisze:o kurde a to ta gra na podstawie serialu ? zawsze chciałem w to zagrać, gramy na pieniądze ?
Grolshek pisze:Apage Satanas !RedScorpion pisze:Czy jest ktoś kto wolałby zamienić oglądanie ligi mistrzów w sobotę na partię w Spartacusa z dodatkiem?
+1
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Grolshek pisze: ja osobiście to jedynemu czerwonemu Manchesterowi kibicuję ale ćśśś...
Już Cię lubię!!
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.