Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Ja w tym finale też jestem za Madrytem
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
You got me hereDymitr pisze:no cześć..Luc pisze:I znów będę za BayernemDurin pisze:Znów finał LM wieczorem:)
Pozdro Dymitr :*
Ale i tak się napijemy i będzie wesoło
Komu będziesz kibicować ? Bo ja będę za przeciwnikami
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
W hotelu flacha w takiej cenie??
w czasie naszej ostatniej bitwy chciałeś chować ludziki bez rzucania kostkami o ile pamiętam.PiotrB pisze:loko - ty ani nie umiesz pić ani grać - więc a Tobą nie gadam Nie moja liga jesteś - ani w graniu ani w piciu Zdrówko !loko pisze:super. PiotrzeB zadalem sobie trud i sprawdzilem ze piszesz 4 posty dziennie. ale z tego co widze to statystyka mija sie z rzeczywistoscia.
Edit- choć zawsze oczywiście możesz rzucać kostkami jak w czasie naszej ostatnie bitwy
ed. zgadza się aspiracje mamy inne.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
to jedyny master gdzie na forum pada więcej pytań o cenę wódki niż o drukowanie rozpisek;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nie sprawdzalem cen w menu ale watpie zeby sie jakos znaczaco roznily
Nie wiem czy bylo to juz oglaszane ale sedzia technicznym bedzie Dymitr (brakuje jeszcze tylko Lohosta do kompletu;-))
Nie wiem czy bylo to juz oglaszane ale sedzia technicznym bedzie Dymitr (brakuje jeszcze tylko Lohosta do kompletu;-))
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Przyjechać z rodziną:)
fotki z blatowania + puchary...
https://www.facebook.com/events/606542446105724/
fotki z blatowania + puchary...
https://www.facebook.com/events/606542446105724/
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Kurcze Tomek te puchary robią wrażenie. Marzenie mieć choć jeden z nich. Za co są puchary heavy, lil i tiny hitter??
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Szkoda .Heavy hitter robiłby wrażenie