7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
NIgdy nie slyszalem zeby SH mieli by miec 2 ataki. btw dlatego nie bieze sie handweapon tylko speary wtedy jest 15 atakow bo AS i tak pewnie ci zjedza albo bedzie na 6+ co i tak praktycznie ciebie nie uratuje. A tak to mozesz albo zjesc klocka wygrywajac nawet o 3 lub wiecej albo poprostu ustac wygrywajac walke 1 pkt jak ma sie juz 5 do CR na poczatku a jeszcze + 15 atakow to wogole moze zrobic rzeznie.
karlee pisze:Hehe, kris tobie sie chyba SH pomylili z SW a tobie relosu jeszcze ze spearelfami. Tak ?
tak żeście namieszali ze juz nie wiem o czym jest mowa..
jedno zrozumiałem - nie wierzycie tym co widzieli booka i znow podajecie swoja liste zyczen?
prosze dalej.. z checia poczytam
Mam wielką prośbę ma ktoś podręcznik w PDF-ie po polsku do wysokich najlepiej nowy ale nie ma znaczenia. Moja pani dała się namówić na zbieranie armii i zastanawia się nad elfami tylko jeszcze nie zdecydowała którymi nie opłaca mi się kupować 3 podręczników żeby wybrała sobie 1.
Mój mail czarnanowina@op.pl
będę niezmiernie wdzięczny
pojdzcie do sklepu i obejrzyjcie tam wszystkie 3 na miejscukanti pisze:Mam wielką prośbę ma ktoś podręcznik w PDF-ie po polsku do wysokich najlepiej nowy ale nie ma znaczenia. Moja pani dała się namówić na zbieranie armii i zastanawia się nad elfami tylko jeszcze nie zdecydowała którymi nie opłaca mi się kupować 3 podręczników żeby wybrała sobie 1.
z czego nowe HE wychodza za ok 3 tygodnie - wiec obecny jest juz mocno nieaktualny
dane ze strony GW:Relosu pisze:Wlasnie wiadomo wkoncu jaka bedzie dokladna data wydania booka do HE bo niektozy twierdza ze 17 niektozy ze 11 inni ze wogole okolo 3
http://uk.games-workshop.com/storefront ... orignav=13
Asassello napisał (pojdzcie do sklepu i obejrzyjcie tam wszystkie 3 na miejscu)
Problem jest taki że do najbliższego sklepu mam 80km to całkiem długi spacer poza tym bym musiał wziąść wolne w robocie i moja pani też bo sklepy w niedziele nie są otwarte.
Do leśnych mam bo kumpel zbiera więc pożyczył mi na troszkę.
Nie chodzi mi o szybkie przejrzenie tylko przeczytanie historii rasy, zasad itp. W sklepie by mi to zajęło sporo czasu.
Plis ma ktoś PDF z zasadami. Prześlijcie czarnanowina@op.pl
Problem jest taki że do najbliższego sklepu mam 80km to całkiem długi spacer poza tym bym musiał wziąść wolne w robocie i moja pani też bo sklepy w niedziele nie są otwarte.
Do leśnych mam bo kumpel zbiera więc pożyczył mi na troszkę.
Nie chodzi mi o szybkie przejrzenie tylko przeczytanie historii rasy, zasad itp. W sklepie by mi to zajęło sporo czasu.
Plis ma ktoś PDF z zasadami. Prześlijcie czarnanowina@op.pl
Wiesz.... "H" i "W" jest tak blisko siebie na klawiaturze....karlee pisze:Hehe, kris tobie sie chyba SH pomylili z SW a tobie relosu jeszcze ze spearelfami. Tak ?
Mam nadzieję, że data premiery w CAŁEJ Polsce a nie tylko w Wawie? (albo przynajmniej w sieci Cytadeli... plx )
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
wy wstretni piraci prosze nie namawiac kolegi na nielegalny handel wiedzą ulthuanu bo skarbiiec tego nie wytrzyma, chwilke poczekac i juz w sklepie bedzie...
no to na tyle, paaa elfiki kiedys jeszcze wpadne
p.s. nie mam ogolnie stalego dostepu do neta ale i tak jestem pod wrazeniem, ze nie jest az tyle spamu jak sie spodziewalem
no to na tyle, paaa elfiki kiedys jeszcze wpadne
p.s. nie mam ogolnie stalego dostepu do neta ale i tak jestem pod wrazeniem, ze nie jest az tyle spamu jak sie spodziewalem