Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Nie będziemy oglądać Diba z rana.
Jeśli chcecie, możecie pisać jaki mecz i dlaczego chcecie go zobaczyć.
Jeśli chcecie, możecie pisać jaki mecz i dlaczego chcecie go zobaczyć.
Laik ma racje - I niech mi ktoś powie że nie zasłużyłem
Miał być Furion i maska do przodu .. no nie można mieć wszystkiego.
Lidder - ej niech sie ludzie uczą jak sie gra w prawdziwego battla a nie macanki dla panienek
Miał być Furion i maska do przodu .. no nie można mieć wszystkiego.
Lidder - ej niech sie ludzie uczą jak sie gra w prawdziwego battla a nie macanki dla panienek
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Poznań w drodze. Napiszcie nam gdzie i jak Poker bo u nas w aucie 4 chętnych. Będziemy wieczorem, jestesmy za Ostrowem.
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Ciekawe te parringi
Wisła Kraków.
Bitwa bez histprii, imo 13 7 dla Sola.Młody pisze:Streama poproszę ustawić na stół Sola i Furiona
jako, że będę wyposażony w internet w kieszeni, mogę coś tam Wam dodatkowo relacjonować. Ale skupię się raczej na konkretnych stołach i z racji łatwości dodawania zdjęć będzie się to działo tu: KLIK! - tam też będziecie mogli zapytać o konkretne stoły. Do jutra!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Zakład że będzie przynajmniej tyle w drugą stronę?Furion pisze:Bitwa bez histprii, imo 13 7 dla Sola.Młody pisze:Streama poproszę ustawić na stół Sola i Furiona
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Luz, jutro pewnie zrobią powtórkę.
Aha! Czyli po prostu potrzeba bylo PIotraB, zebys mial miec trudnosci z wygraniem masteraGasior pisze:Marys pewnie zaluje ze to nie jego ogry. Niestety Piotrze ten parring jest wybitnie na twoja korzysc. Raczej nie bedzie podstaw do nauki. See you
Laik pisze:Zakład że będzie przynajmniej tyle w drugą stronę?Furion pisze:Bitwa bez histprii, imo 13 7 dla Sola.Młody pisze:Streama poproszę ustawić na stół Sola i Furiona
chętnie sie założe że Furion nie zrobi 13 lub więcej, wisze Ci flaszke za MU ponizej 4 miejsca więc o flaszke
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ja obstawiam, ze Crus zagra 2ga bitwe z Golonka wsadzi mu maske, trafi na furiona, ktory tez machnie 40, zrobi 17 i wygra turniej. Pozdrawiam i zycze powodzenia mojemu faworytowi
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
-
- Plewa
Zostało 1 wolne miejsce w samochodzie, wyjazd o 4:15 spod galerii mokotów.
Chętnych proszę o kontakt 512 230 146
Chętnych proszę o kontakt 512 230 146