Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Wlasnie dotarlismy do hotelu, rozkrecamy cos?
Żeby zagrać z Furkiem, Crus musi ograć WojciechaRince pisze:Ja obstawiam, ze Crus zagra 2ga bitwe z Golonka wsadzi mu maske, trafi na furiona, ktory tez machnie 40, zrobi 17 i wygra turniej. Pozdrawiam i zycze powodzenia mojemu faworytowi

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
lol - to nawet dosyć zabawneShino pisze:Aha! Czyli po prostu potrzeba bylo PIotraB, zebys mial miec trudnosci z wygraniem masteraGasior pisze:Marys pewnie zaluje ze to nie jego ogry. Niestety Piotrze ten parring jest wybitnie na twoja korzysc. Raczej nie bedzie podstaw do nauki. See you

Po ciezkiej nocy krajobraz za oknem naprawde powala, pelen bajer ten szczyrk a tu jeszze turniej sie nie zaczął:))
Śmiechu gra TK? 

Wisła Kraków.
Dostałem laptop od kobiety, na forum wchodzilem 10 minut. Link do stream:
http://www.twitch.tv/lidderlig
Jakość nie cieszy. Aby to poprawić musialbym grzebac w systemie. Jak wejde na google drive to beda paring live. Uzbrójcie sie w cierpliwosc. Wexcie browar jak ja.
http://www.twitch.tv/lidderlig
Jakość nie cieszy. Aby to poprawić musialbym grzebac w systemie. Jak wejde na google drive to beda paring live. Uzbrójcie sie w cierpliwosc. Wexcie browar jak ja.
Golonka zas nie docisnal;p
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Malo powiedziane. Zamiast oddzialow sa rozmazane plamy.Lidder pisze:Jakość nie cieszy..
Nawet nie wiem jakie armie graja :/ Podejrzewam jedna strone o bretke ze wzgledu na trzy skrzydlate cienie na srodku i cos co teoretycznie mogloby byc zjebkiem po prawej.
Zeby chociaz dzwiek byl to moze daloby sie to ogladac...
-
- Kretozord
zgadzam się, ze powinien być kanał radiowy. lidder, dawaj choć twitty albo posadz jakiegos młodego na UB niech rusza tam figsy jak na pierwszym stole. wały od razu bedzie widac 

Niestety, ten dokument nie został opublikowany.
Golonka w 1. turze z maszyn zabil oddzial maruderow i maga w nim, zabil kolesia na demonic mouncie z katapulty. Przeprosil i wyszli na papierosa.