Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Re: Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
No to się doigraliście z tymi WE! Teraz przyjdą cięcia 

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- RedScorpion
- Falubaz
Kolejny świetny master w Szczyrku. Dziękuję całej ekipie Gnoma jak i 8 Bili za świetnie spędzony weekend. Absolutnie nie ma się do czego przyczepić. Dodatkowo udało mi się zająć najlepsze (7) miejsce na masterze w mojej krótkiej historii. Ekstra.
Och nie!!! WE wygrały mastera, pociąć je!
Aj!!! Lizaki były drugie... mają za słabe cięcia!!!
Bretka w top 5! Ścinamy ją!!!
No VC to wiadomo... tak dla zasady...
Wielkie brawa dla Tomka i Laika

Wielkie brawa dla Tomka i Laika

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Orki kolejny Master w 10ce - jeszcze je trzeba przyciąćbigpasiak pisze:Och nie!!! WE wygrały mastera, pociąć je!
![]()
Wielkie brawa dla Tomka i Laika![]()

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Dziękuje za fajnego mastera, bawiłem się świetnie, i o dziwo w zasadzie na trzeźwo 
Wynik nawet niezły, ale niedosyt pozostaje

Wynik nawet niezły, ale niedosyt pozostaje

Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Plań min wypełniony byś wyżej niż Fluffy
Dzieki za tura. Znowu kawał fajnej zabawy !

DeBelial ma być WOC a nie OK.
Gratulacje dla TOPu!!!
Gratulacje dla TOPu!!!

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
ja nie grająca wprawdzie, ale fajnie było pojechać i po prostu pobyć. Przy tym Iga zachwycona "Wujkami"
("Wujek Fluffy jest fajny, bo mozna z Nim pogadać, Wujek Gniewko bierze na rączki, Wujek Sergio to po prostu nasz wujek, Wujek od bliźniaków bo można z Nim fikać, Wujek Piotrek bo po prostu Go lubimy, Wujek Skwarczak, bo się tak fajnie śmieje i ma fajną Ciocię, Wujek Zły, bo zawsze da jakąś kostkę, itd... ") ;P
Dzięki Wam moja Iga coraz bardziej interesuje się figurkami i chce grać... Cóż... dready też chce mieć- "bo Wujek ma taaaakie piękne ! "
A ja się cieszę, bo wiem, że Młoda jest bezpieczna i ma fajny weekend wśród Was

Dzięki Wam moja Iga coraz bardziej interesuje się figurkami i chce grać... Cóż... dready też chce mieć- "bo Wujek ma taaaakie piękne ! "

A ja się cieszę, bo wiem, że Młoda jest bezpieczna i ma fajny weekend wśród Was
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Qc - only SK i best SK xD
graty dla ekipy, top3 i organizatorów - najlepszy master ever
graty dla ekipy, top3 i organizatorów - najlepszy master ever

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
bardzo dziękuję organizatorom za profesjonalnie przygotowany turniej, wszystkim przeciwnikom (pantera, słowian, diamo, szaltom i noak) za naprawdę przyjemne bitwy pomimo tego że Gork ani razu nie zechciał deptać mych wrogów, a sędziowie nie dali żadnego wochu do schrupania. 2 razy grałem miror z orkami i 3 razy z krasnalami. nauczyłem się też że lepiej dać krasiom przyjść niż leźć do nich.
takiego zagęszczenia skila nie ma nigdzie indziej w galaktyce. chłopaki :*66 Karpiu WOC
67 Dibo BRE
68 Dziczek OK
69 Bałagan TK
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Loko Popatrz trochę niżej w tabeli tam siedzi wisienka na torcieloko pisze:bardzo dziękuję organizatorom za profesjonalnie przygotowany turniej, wszystkim przeciwnikom (pantera, słowian, diamo, szaltom i noak) za naprawdę przyjemne bitwy pomimo tego że Gork ani razu nie zechciał deptać mych wrogów, a sędziowie nie dali żadnego wochu do schrupania. 2 razy grałem miror z orkami i 3 razy z krasnalami. nauczyłem się też że lepiej dać krasiom przyjść niż leźć do nich.
takiego zagęszczenia skila nie ma nigdzie indziej w galaktyce. chłopaki :*66 Karpiu WOC
67 Dibo BRE
68 Dziczek OK
69 Bałagan TK

tak tak , złożyłem już telefoniczne gratulacje:)
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293