Lublin, 24.05.2014 - 2400EURO Chcesz (w) Maske 2
Re: Lublin, 24.05.2014 - 2400EURO Chcesz (w) Maske 2
Fajnie się grało w grę ... Dzięki za potyczki, walki, wały, naleśniki i SCHABOWEGO
(Toczowi w szczególności za fajną kanapkę przez 5 tur)
Może następnym razem na jakieś większe punkty i ze spankiem ??
Gelo
(Toczowi w szczególności za fajną kanapkę przez 5 tur)
Może następnym razem na jakieś większe punkty i ze spankiem ??
Gelo
Nowe Wood Elfy okazują się być całkiem fajne w praktyce również. Dzięki za bitewki
- Matisowi - za nieogarnięcie że moja armia jest szybsza,
- Maćkowi za ostry wpi...l, wysadzenie demona i moje nieogarnięcie że woch jest ciut za szybki
- Karabinowi za emocjonującą bitwę i dyskusje nad słusznością zasad
I z dedykacją dla Turka -
- Matisowi - za nieogarnięcie że moja armia jest szybsza,
- Maćkowi za ostry wpi...l, wysadzenie demona i moje nieogarnięcie że woch jest ciut za szybki
- Karabinowi za emocjonującą bitwę i dyskusje nad słusznością zasad
I z dedykacją dla Turka -
- 4 karabiny
- Beast from the East
Wałowałem Cię jak mogłem. Na pocieszenie powiem Ci, że dużo bardziej siebie Bitewka syta. A na poważnie nieograni jesteśmy. We są gięte trzeba ciąćCzopek pisze: - Karabinowi za emocjonującą bitwę i dyskusje nad słusznością zasad
Zacznij grać to może mnie pobijesz To jak jazda na rowerze nawet taka lama jak Ty nie zapomniBoberr pisze:Karabin tak wysoko? Co to się porobiło
- 4 karabiny
- Beast from the East
Kiedy tylko chceszBoberr pisze:Karabinek chalange?:D
- 4 karabiny
- Beast from the East
Wcale nie musisz umieć grać. Wystarczy dobrze rzucać czary Ot filozofia 8 edycji.Boberr pisze:Pomijając fakt, że całkowicie nie potrafię grać w to nowe WFB, to będziemy potrzebowali sędziego, żebyś mnie nie wałował na zasadach jak zawsze:p
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Kiedy następny turniej?
Ogarnijcie na razie drużyny na Finał 4CT, może się gdzieś znajdzie miejsce dla mojej Bretoni.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Tylko w przypadku gdy zrobisz rozpę na Top 5+Matis pisze:Ogarnijcie na razie drużyny na Finał 4CT, może się gdzieś znajdzie miejsce dla mojej Bretoni.
To musiał bym pomalować 6 grali + 12 zwykłych realmów. Nie wykonalne do 28. Ale do Sabat fest skończę
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Matis najmie się do innego teamu ,pociśnię Cię i będziesz musiał płacić daninę Pani Jeziora na przebłaganieCzopek pisze:Tylko w przypadku gdy zrobisz rozpę na Top 5+Matis pisze:Ogarnijcie na razie drużyny na Finał 4CT, może się gdzieś znajdzie miejsce dla mojej Bretoni.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Miałbym prawdopodobnie miejscówkę na granie, ale trzeba będzie najpierw ustalić pare kwesti. Jak mnie ktoś wreszcie doda do forum klubowego to będziemy mogli porozmawiać na ten temat.
Jak mnie nie dodadzą w przeciągu tygodnia to stworzę grupę na facebooku i tam będziemy gadać.
Jak mnie nie dodadzą w przeciągu tygodnia to stworzę grupę na facebooku i tam będziemy gadać.
Tocz jest moderatorem zwróć się z tym do niego.Shakin' Dudi pisze:Miałbym prawdopodobnie miejscówkę na granie, ale trzeba będzie najpierw ustalić pare kwesti. Jak mnie ktoś wreszcie doda do forum klubowego to będziemy mogli porozmawiać na ten temat.
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Niestety, nie dostał uprawnień do dodawania nowych członków.
ja