może być ? ;D
Moderator: swieta_barbara
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Może opcja nr 3 wprost z magicznego świata jednorożców w którym mogę mieć swoje zdanie.Dymitr pisze:tani troll czy pijesz od poniedziałku?Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
Jak Ronaldo pajacował po finale CL to byś go też do składu nie brał, nie? Masz swoje zdanie, ale merytoryke ma ono przydrożnego kamienia.Lazur pisze:Może opcja nr 3 wprost z magicznego świata jednorożców w którym mogę mieć swoje zdanie.Dymitr pisze:tani troll czy pijesz od poniedziałku?Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
Jeżeli chodzi o skill nie mam zastrzeżeń ale pamiętam nieudany skok na AR com i to jest dla mnie jak szczanie Grosskreutza w lobby hotelu. Parafrazując Loewa: Reprezentant powinien być reprezentantem nie tylko przy stole i tyle z mojej strony.
Oczywiście na ETC będę trzymać kciuki i za Furka
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lazur jesli chodzi o charakter to Furion bylby ostatnia osoba do repy, ale skill ma bardzo dobry, co pokazuje ownujac mastery w tym sezonie.Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
Furiona bym raczej porównał do Ballotelliego niż Ronaldo...Dymitr pisze:Jak Ronaldo pajacował po finale CL to byś go też do składu nie brał, nie? Masz swoje zdanie, ale merytoryke ma ono przydrożnego kamienia.
Lazur pisze:...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
dobrze, że są takie robaki jak to, dzięki nim wiem po co żyjęRobaczek pisze:Nagonkę czas zacząć. Pamiętajcie chłopcy, każdego o innym zdaniu należy zmasakrować. W kupie siła.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Kraśki były poważną kandydaturą i jako armia sama w sobie oraz przez fakt, że mamy obecnie dwóch świetnych graczy. Pytanie tylko kosztem czego?PiotrB pisze:hm... a kraśki i woch nie są wam potrzebne?
Graty wybranym i powodzenia!
Falko i Griszli?Dębek pisze:Kraśki były poważną kandydaturą i jako armia sama w sobie oraz przez fakt, że mamy obecnie dwóch świetnych graczy. Pytanie tylko kosztem czego?PiotrB pisze:hm... a kraśki i woch nie są wam potrzebne?
Graty wybranym i powodzenia!
Woch mamy.