Turniej MAJowa Salamandra [WŁOCŁAWEK - 31.05.2014], 2400 ETC
Re: Turniej MAJowa Salamandra [WŁOCŁAWEK - 31.05.2014], 2400
ja też najprawdopodobniej się pojawię, już mi ogry mchem obrosły 

"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
odpadam.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Ok - WE wygrały mastera i było 2 graczy w TOP3 więc dajemy ograniczenia:
Dodatkowo wprowadzamy zmianę w scenariuszach i dajemy Meeting Engagement (bez rezerw).• Non character model with Asrai longbow/Hail of Doom Arrow (counts as 5), max 90
• Hagbane tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 50
• Lore of death on spellweaver/moonstone of the hidden ways/3 or more Waystalkers, max 1
• 6 or more Sisters of the Thorn in the same unit/Spellweaver on Elven Steed with Death or Dark magic, max 1
(• Forests placed by wood elf player can be magical)

Heptun pisze:Ok - WE wygrały mastera i było 2 graczy w TOP3 więc dajemy ograniczenia:
Dodatkowo wprowadzamy zmianę w scenariuszach i dajemy Meeting Engagement (bez rezerw).• Non character model with Asrai longbow/Hail of Doom Arrow (counts as 5), max 90
• Hagbane tips/Trueflight arrows/Waywatchers(counts as 2)/Waystalker (counts as 5), max 50
• Lore of death on spellweaver/moonstone of the hidden ways/3 or more Waystalkers, max 1
• 6 or more Sisters of the Thorn in the same unit/Spellweaver on Elven Steed with Death or Dark magic, max 1
(• Forests placed by wood elf player can be magical)
Nic mi do ograniczeń ale duży plus za scenariusz;)!!
PS. Z racji że nie grałem z nowym WOCHEM po za parówką u nas ostatnio a bardzo chciałbym przetestować tą armię Pedro oficjalnie cię wyzywam na pierwszą bitwę:D Przyjmij lub odejdź w hańbie;P heh
witam. Ma ktoś pożyczyć jednego carriona na turniej?? Czy ew. jak nikt nie będzie miał dopuścicie jednego proxa w postaci podstawki?? ;p
Na jakiej podstawce jest ten carrion ?beszcza pisze:witam. Ma ktoś pożyczyć jednego carriona na turniej?? Czy ew. jak nikt nie będzie miał dopuścicie jednego proxa w postaci podstawki?? ;p

To może wezmę ci Fellbata - jak znajdę. A jak nie to coś innego latającego.Heptun pisze:Na jakiej podstawce jest ten carrion ?beszcza pisze:witam. Ma ktoś pożyczyć jednego carriona na turniej?? Czy ew. jak nikt nie będzie miał dopuścicie jednego proxa w postaci podstawki?? ;p

Ok super! Dzięki
Bartus nie wierze, ze sie zobaczymy
Latajacy Holendrze do zobaczenia 

Jack Skwarrow pisze:Dopiszcie Bartłomiej Squorel Skwara id gracza 1845

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Tylko jak będzie nieparzyście lub ewentualnie za mnie od drugiej tury. Zobaczymy, pomyślimyNijlor pisze:Heptun, mogę grać od drugiej rundy? Nie wyrobię się z roboty na pierwszą, bo robię z kumplem pokaz WAB-a na Kolskich Dniach Fantastyki

-
- Mudżahedin
Będę
. Mam dziewczynę w Grudziądzu, więc od niej blisko. Da się połączyć przyjemne z przyjemnym...

Na jakiej to paskudztwo jest podstawce ??? Może jakąś artystyczną "kupę" znajdęraat pisze:Czy ktoś będzie miał może na pożyczenie Great Unclean One lub model, który byłby w miarę podobny?

Jack Skwarrow pisze:Dopiszcie Bartłomiej Squorel Skwara id gracza 1845
Ziemko pisze:Bartus nie wierze, ze sie zobaczymyLatajacy Holendrze do zobaczenia
bigpasiak pisze:
noooo takiego zlotu dinozaurów to W-ek dawno nie widział...Piotr pisze:Osom!
XIII Kohorta Bydgoszcz