Reprezentacja Polski 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Reprezentacja Polski 2014
no raczej
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
TK raczej nie, skaveny az tak nie sa mocne na obecna mete, WOCHem gra ciagle wiec na 95% nim wlasnie pojedzie i bardzo dobrze, bo super go ogarnia.
-
- Kretozord
piona Lazur, dobry i wesoly flame, ale...Lazur pisze:Furiona bym raczej porównał do Ballotelliego niż Ronaldo...Dymitr pisze:Jak Ronaldo pajacował po finale CL to byś go też do składu nie brał, nie? Masz swoje zdanie, ale merytoryke ma ono przydrożnego kamienia.
1. Wiózł 250k funtów na miejscu dla pasażera, złapały go gliny i pytają czemu wiezie taki szmal odpowiedział "Bo mogę" czyli to co Furek zgłaszając się do AR comu.
2. Jak go nie lubisz to jesteś rasistą
nie masz niestety racji. te cale AR.com i inne furkowe przewinienia ani nie są jednoznaczne, ani jakieś super poważne. jest bufonem, ale nie mniejszym niz polowa graczy z czolowki. czasu figurkom pewnie poswieca najwiecej ze wszystkich a rozmawiamy o ludziach, ktorzy mysla o nich prawie non stop. fajny sklad, specjalne gratulacje dla Tutajca.
Wielkie gratulacje dla Tutajca, fajnie, że będziesz cisnąć WE .. cieszy niezmiernie, że ze słabiutkiej armii leśniaki lądują w kadrze i utrą nosa wszystkim!
Oraz gratulacje dla Furiona, który powinien się już rok temu znaleźć w kadrze ale widocznie był solą w oku dla kogoś, dobrze, że w tym roku się udało
PS. Rozumiem, że w tym roku jadą takie armie w tym 3x ELFY
Furion - HE
Rince - DE
Tutaj - WE
Młody - WOC
Gąsior - VC
Dębek - BRE
Crus - Liz
Maryś - Ogry
Zadziwiający skład armii....brak demonów, brak krasnali, brak chadecji, brak skavenów, brak orków.....fajnie ta meta się zmienia
Ciekawe jak za rok na 9 edycji będzie wyglądać układ sił
Tymczasem graty dla repry i powodzenia
Oraz gratulacje dla Furiona, który powinien się już rok temu znaleźć w kadrze ale widocznie był solą w oku dla kogoś, dobrze, że w tym roku się udało
PS. Rozumiem, że w tym roku jadą takie armie w tym 3x ELFY
Furion - HE
Rince - DE
Tutaj - WE
Młody - WOC
Gąsior - VC
Dębek - BRE
Crus - Liz
Maryś - Ogry
Zadziwiający skład armii....brak demonów, brak krasnali, brak chadecji, brak skavenów, brak orków.....fajnie ta meta się zmienia
Ciekawe jak za rok na 9 edycji będzie wyglądać układ sił
Tymczasem graty dla repry i powodzenia
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Mam wrazenie ze chlopaki celowo armii nie podawali ...
A co do SK - armia mimo boosta i stosunkowo wyrowananych paringów po prostu odstaje od reszty i wypada poza top10.
CHD zlecialy przez slot death, demony bo są swoim własnym kadłubkiem, który musi się za bardzo starac a dalej moze sie skarcić i juz rok temu szału nie zrobiły (zreszta podobnie jak orki) No i zostaja krasie, ciekawa armia, ale raczej nie należy do gatunku elastycznych - czyt. takich, przy ktorych krzykniesz "masz pol godziny musisz ryzykowac" i nagle cos sie na stole gwaltownie zmieni... poza tym za ktora armie ?
takie moje IMO, skład armijnie i osobowo bez najmniejszego zarzutu - żal południowców: Laika Szaitisa Paraszczaka, no ale cóż, brakło tego dominującego panowania jakie miał Marek rok temu i niestety do wyjazdu troszku brakło
A co do SK - armia mimo boosta i stosunkowo wyrowananych paringów po prostu odstaje od reszty i wypada poza top10.
CHD zlecialy przez slot death, demony bo są swoim własnym kadłubkiem, który musi się za bardzo starac a dalej moze sie skarcić i juz rok temu szału nie zrobiły (zreszta podobnie jak orki) No i zostaja krasie, ciekawa armia, ale raczej nie należy do gatunku elastycznych - czyt. takich, przy ktorych krzykniesz "masz pol godziny musisz ryzykowac" i nagle cos sie na stole gwaltownie zmieni... poza tym za ktora armie ?
takie moje IMO, skład armijnie i osobowo bez najmniejszego zarzutu - żal południowców: Laika Szaitisa Paraszczaka, no ale cóż, brakło tego dominującego panowania jakie miał Marek rok temu i niestety do wyjazdu troszku brakło
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dębek pisze:Kraśki były poważną kandydaturą i jako armia sama w sobie oraz przez fakt, że mamy obecnie dwóch świetnych graczy. Pytanie tylko kosztem czego?PiotrB pisze:hm... a kraśki i woch nie są wam potrzebne?
Graty wybranym i powodzenia!
Woch mamy.
No tak bo mnie się Karole pomyliły ... to dobrze że macie Woch. Kraśki może nie wygrywają masterów ale w drużynówkach są bardzo ważne. Ale na pewno to przemyśleliście... jeszcze raz GL! Naród w Was wierzy !
Edit. Można kogoś lubić nie lubić ale trudno nie dostrzegać że te wybory na chwilę obecną są najlepsze . Jak o mnie chodzi wziąłbym do teamu nawet diabła jeśli miało by to pomóc wygrać
Przecież jadą nawet 3 diabły , ciekawe ile zawita na stółAldean pisze:i to mi sie podoba!PiotrB pisze:Jak o mnie chodzi wziąłbym do teamu nawet diabła jeśli miało by to pomóc wygrać
Na nowym.
Gratuluję wybranym, mam nadzieję że przywieziecie złoto!
Gratuluję wybranym, mam nadzieję że przywieziecie złoto!
Wisła Kraków.
Jest jak Korwin. Lemingi po nim jadą, ale wiadomo, że to najlepszy pick.Areo pisze:Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tą nagonką na Furiona?
Trochę gadał,więc nie jest to tak do końca .Spawn pisze:Furion z takimi plewami jak ty nie gada, więc mogłeś nie zauważyćAreo pisze:Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tą nagonką na Furiona?W Szczyrku nie zauważyłem,żeby było z nim coś nie tak...