Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Fuxiorr Galeria - Tomb Kingi, Krasnoludy i Demony i Łork
Mało widać ,ale raczej pierwsza
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
No nie wiem, robisz zdjęcia przy świetle żółtym a nie białym czyli naturalnym także wszystkie kolory są inne niż w rzeczywistości zapewne. Serio mówię Ci kup ten namiot świetna sprawa. Zielony na nowych fotkach wyszedł faktycznie płasko i nie widać tam żadnego rozjaśnienia. Już lepiej z zielonym mają się poprzednie fotki. Generalnie nadal nic nie widać :/ Jeśli już nie masz odpowiedniego sprzętu a na podwórku/ogródku czy w jakim tam lokalu mieszkasz wyjdź na zewnątrz i tam rób zdjęcia ( no chyba że pada
)
Generalnie obserwuję twoją galerię od samego początku jak to jeszcze zainspirowany Raksem zaczynałeś swoje NMM ale warto też popracować nad techniką fotografowania bo nawet najładniejsze figurki przy ch***** fotkach będą nadal ch...

Generalnie obserwuję twoją galerię od samego początku jak to jeszcze zainspirowany Raksem zaczynałeś swoje NMM ale warto też popracować nad techniką fotografowania bo nawet najładniejsze figurki przy ch***** fotkach będą nadal ch...
Post pod postem...
Klocek WIP - foty na dworzu

White Dwarf - będzie u mnie robił za rozpraszacza - foty w domku robione ;p

Zastanawiam się czy nie dodać krwi na kołek
Klocek WIP - foty na dworzu

White Dwarf - będzie u mnie robił za rozpraszacza - foty w domku robione ;p

Zastanawiam się czy nie dodać krwi na kołek

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Fajnie wyszedł ci ten White Dwarf
klocek też zapowiada się nieźle

klocek też zapowiada się nieźle

kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Nie czuję klimatu imperialnych Dwarf-ów, mimo to white Dwarf mi się podoba 

Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dziwaczny ten klocek montujesz - jest tam właściwie reprezentant chyba każdego mozliwego regimentu. Uwaga o braku klimatu klocka jak najbardziej na miejscu imho. Co do white dwarfa - dobrze wygląda, wykadruj go jakoś i daj większe fotki, bo tak to widać tyle, co nic...
Dzięki wszystkim za miłe komentarze
Dla mnie taka różnorodność to właśnie to co stare krasie lubią najbardziej!
Dlatego je zbieram
... dla mnie to jest bardzo klimatyczne a nie regimenty tylko np. norsów, imperiali itp. bo jak takie coś bym chciał to po prostu mogę kupić nowe dwarfy i tyle 

O to chodzi smieju!smiejagreg pisze:Dziwaczny ten klocek montujesz - jest tam właściwie reprezentant chyba każdego mozliwego regimentu. Uwaga o braku klimatu klocka jak najbardziej na miejscu imho.

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tu się troszkę z Tobą nie zgodzę. Jednak bardziej jednorodne rodzajowo figsy tworzą imho lepszy klimat. Poza tym nie porównywałbym np. starych norsów do obecnych regimentów. Norsów było kilkadziesiąt różnych modeli, natomiast nowe regimenty to zwykłe klony są... Oj, regiment norsów będzie fajniacki, wierz mi...
DP - zjepał mi się troszkę przez lakier... troszkę musiałem go poprawiać

Muchy

Foty mej małej armii - tylko to co jest pomaziane lub pomaziane w 85+ % - przy takim średniawym świetle...

Staram się dokończyć armie przed 4CT w Radomiu

Muchy

Foty mej małej armii - tylko to co jest pomaziane lub pomaziane w 85+ % - przy takim średniawym świetle...

Staram się dokończyć armie przed 4CT w Radomiu

Ostatnio zmieniony 2 cze 2014, o 18:41 przez Fuxiorr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Malowanie technicznie dobre ale kolorystyka mi nie do końca odpowiada
DP jest zielony bo pewnie miał być nurglowy a wygląda jak demoniczny hulk
Podstawki też mi nie do końca odpowiadają ze względu na czerwony mech i czaszki, ogólnie się rozczarowałem bo dobrze malujesz i wiele rzeczy Ci super wychodzi ale to według mnie wyszło słabo.

DP jest zielony bo pewnie miał być nurglowy a wygląda jak demoniczny hulk

Podstawki też mi nie do końca odpowiadają ze względu na czerwony mech i czaszki, ogólnie się rozczarowałem bo dobrze malujesz i wiele rzeczy Ci super wychodzi ale to według mnie wyszło słabo.
Kolorystyka to kwestia gustuKacpi 1998 pisze:Malowanie technicznie dobre ale kolorystyka mi nie do końca odpowiada![]()
DP jest zielony bo pewnie miał być nurglowy a wygląda jak demoniczny hulk![]()

Specjalnie go tak pomalowałem... by był bardziej neutralny

Czerwony mchy dodałem by był większy kontrast... o które czaszki Ci chodzi? Nie wszystkie na tych fotach są zrobione